Foto:Odd Mehus

Treffsikkert og humoristisk

11. januar 2018

Kamilla Grønli Hartvig som spiller Laura i Glassmenasjeriet, er rørt over publikumsresponsen på stykket. 

– Det er en veldig stor glede for oss som står på scenen, for det gir en ny smak til alt vi gjør. Latteren vi får har kanskje vært en overraskelse, men det er fint at de responderer på det humorstiske også, sier Kamilla, som synes det er vemodig at det bare er en uke igjen av spilleperioden til Tennesse Williams populære teaterklassiker.

Treffer oss
Hun tror forestillingen har truffet en nerve fordi mange kjenner seg igjen.

– Vi føler oss nok alle litt rare. Kanskje vi bærer på noe inni oss som vi er redd andre ikke kommer til å forstå. Det ligger en lettelse i å se dette avspeilet på scenen, tror Kamilla som spiller den unge kvinnen Laura som har forskanset seg fra verden utenfor. 

Les mer om stykket her

Glassmenasjeriet utspiller seg i sørstatene på 1930-tallet. Menneskene vi møter her gir ikke opp. De strever, men strekker ikke til. Kamilla tror stykket når frem fordi det sier noe dagens forventningspress og følelsen av å mislykkes.

– Facebook og Instagram presenterer oss for en glansbildeversjon - et idealisert bilde av virkeligheten som det er vanskelig å ikke måle seg opp mot. Det å se andre som strever med det samme gjør godt, tror skuespilleren.

Håpefullt 
Kamilla mener det ligger en glede i det å kjenne seg igjen. En føler seg ikke så alene.

– Jeg kan også kjenne på følelsen av å komme til kort, ikke få til å være kul, ikke vite hva jeg skal si i sosiale settinger, sier Kamilla som samtidig peker på Lauras optimisme.

– Laura har et håp om å bli sett, at der er mulig å være seg selv fullt og helt, og bli akseptert og satt pris på for dem man er. Det håpet deler jeg.

Glassmenasjeriet spilles frem til 20. januar. 

Les om forestillingen og bestill billetter her

Treffsikkert og humoristisk

Treffsikkert og humoristisk

11. januar 2018

Kamilla Grønli Hartvig som spiller Laura i Glassmenasjeriet, er rørt over publikumsresponsen på stykket. 

Ingen forestillinger