Se Preben Hodneland synge "Ein farfar i livet"

01. oktober 2014
Tags: Video

Se Preben Hodneland (Trille) synge Odd Nordstogas "Ein farfar i livet" fra forestillingen "Vaffelhjarte" av Maria Parr. Urpremiere på Store Scene 10. oktober.

Video Se duett med Krüger og Søfteland

Se duett med Krüger og Søfteland

22. desember 2014
Tags: Video

Se "Balladen om Lydia Munthe og Sivert Sjursen" fremført av Karoline Krüger og André Søfteland fra musikalen "Hellemyrsfolket".

Video Pullman møtte pressen

Pullman møtte pressen

18. desember 2014
Tags: Nyheter

Torsdag morgen brukte Hollywood-stjernen Bill Pullman to og en halv time på å svare på spørsmål fra norske journalister. Etterpå gikk turen rett videre til prøvene på "Othello" i de midlertidige prøvelokalene på Ricks, tett fulgt av et kobbel fotografer.

Se lanseringen direkte

Se lanseringen direkte

19. november 2014
Tags: Direkte

NRK Hordaland sender direkte fra Store Scene kl. 12 i dag når teatersjef Agnete G. Haaland presenterer sitt repertotar for 2015. Se sendingen direkte her!

Video Se intervju med Bill Pullman

Se intervju med Bill Pullman

19. november 2014
Tags: Video

Hollywood-stjernen Bill Pullman skal spille Othello i Stein Winge sin oppsetning på DNS med premiere 7. februar. Se intervju med Bill Pullman her!

Video Se video: Når vi døde våkner

Se video: Når vi døde våkner

30. oktober 2014
Tags: Video

Stig Amdams bearbeidede versjon av Ibsens siste mesterverk "Når vi døde våkner" spilles på Lille Scene fra 31. oktober. Her kan du se en smakebit!

Video Se Preben Hodneland synge "Ein farfar i livet"

Se Preben Hodneland synge "Ein farfar i livet"

01. oktober 2014
Tags: Video

Se Preben Hodneland (Trille) synge Odd Nordstogas "Ein farfar i livet" fra forestillingen "Vaffelhjarte" av Maria Parr. Urpremiere på Store Scene 10. oktober.

Video Se teaser fra Medealand

Se teaser fra Medealand

19. september 2014
Tags: Video, Medealand

Ida Cecilie Klem har hovedrollen som Medea i "Medealand". Her er hun sammen med gudinnen Ane Skumsvoll i en smakebit fra stykket som har norgespremiere 20. september.

Video Se musikkvideo - André Søfteland

Se musikkvideo - André Søfteland

12. september 2014

André Søfteland synger "Kampen står om liv og død" av Julian Berntzen (Melodi) og Gunnar Staalesen/Johan Osuldsen (Tekst) fra musikalen "Hellemyrsfolket". Urpremiere 13. september 2014.

Video Se smakebit fra Medealand

Se smakebit fra Medealand

12. september 2014
Tags: Video

Ida Cecilie Klem har hovedrollen som Medea i "Medealand". Her er hun sammen med Audun Sandem i en smakebit fra stykket som har norgespremiere 20. september.

Video Se musikkvideo - Herborg Kråkevik

Se musikkvideo - Herborg Kråkevik

04. september 2014
Tags: Video

Herborg Kråkevik synger "Det skulle vært meg" av Julian Berntzen (Melodi) og Gunnar Staalesen (Tekst) fra musikalen "Hellemyrsfolket". Urpremiere 13. september 2014.

Video Se video: LilleLAB #3

Se video: LilleLAB #3

18. august 2014
Tags: Video, Trailer

"LilleLAB #3 - RusLAB: En følelsesladet feiring av hjernen" er førstemann ut med premiere lørdag 23. august. Se video her!

Video Staalesen viser deg Skrams Bergen

Staalesen viser deg Skrams Bergen

02. juni 2014
Tags: Video

Bli med Bergens vandrende byleksikon, Gunnar Staalesen, i Amalie Skrams fotspor sammen med flere av skuespillerne i musikalen om "Hellemyrsfolket".

Video Berntzen om musikken til Hellemyrsfolket

Berntzen om musikken til Hellemyrsfolket

21. mai 2014
Tags: Video

Se Julian Berntzen fortelle om prosessen med musikken til musikalen om «Hellemyrsfolket».

Video Staalesen om prøvestarten på Hellemyrsfolket

Staalesen om prøvestarten på Hellemyrsfolket

19. mai 2014
Tags: Video

Se intervju med dramatiker Gunnar Staalesen om Hellemyrsfolket, ved oppstarten på prøvene til høstens store musikal på DNS.

Video Se video: LilleLAB #3

Se video: LilleLAB #3

16. mai 2014
Tags: Video

LilleLAB #3 har urpremiere på Lille Scene 23. august. Hva stykket handler om skal vi ikke røpe her, men denne videoen kan kanskje gi et lite hint?

Video Se video fra Sånne som oss

Se video fra Sånne som oss

05. mai 2014
Tags: Video

Frode Gryttens dramatikerdebut, «Sånne som oss», handler om tre generasjoner i familien Eriksen i Loddefjord. John Olav Nilsens poetiske sangunivers flettes inn i den dramatiske historien. Thea Hjelmeland har arrangert musikken, og er også eneste musiker på scenen i dramaet med regi av Lasse Kolsrud og urpremiere 10. mai. Her er et utdrag fra låten «Sånne som oss to».

Video Se video: Privatliv

Se video: Privatliv

21. februar 2014
Tags: Video, Teaser

Den klassiske komedien "Privatliv" har premiere 8. mars. Eirik del Barco Soleglad spiller en av hovedrollene. Han er også opptatt av å få ha sitt eget privatliv...

Video Se video fra pressekonferansen

Se video fra pressekonferansen

17. februar 2014
Tags: Video

I ettermiddag ble det klart at teatersjef Agnete G. Haaland tar fire nye år på DNS fra 1. januar 2016. Se video fra dagens pressekonferanse.

Video Pearl of Scandinavia - musikkvideo

Pearl of Scandinavia - musikkvideo

12. februar 2014
Tags: Promo, Teaser

En justisminister, en sikkerhetsvakt og en terrorist befinner seg i en lugar ombord på danskebåten, "Pearl of Scandinavia". Dette nyskrevne stykket med musikk av bl.a. Lars Vaular, vil utfordre fordommer om terror ved å undersøke kjernen i terrorhandlingen, gjøre det ideelle målet forståelig for publikum.

Video Se video fra Ronja

Se video fra Ronja

05. februar 2014

Vi skal inn i ei verd der vesen frå underverda, som nærer seg på redslene til mennesket, regjerer både i lufta og under bakken. Astrid Lindgrens klassikar "Ronja Røvardottar" spelas på Store Scene frå 7. februar. Susann Bugge Kambestad får si første hovudrolle på DNS.

Video Reksten - Firmaets mann

Reksten - Firmaets mann

17. januar 2014
Tags: Promo, Trailer

"Reksten - Firmaets mann" av Yngve Sundvor spilles nå på Store Scene.

Video Leken Kong Lear

Leken Kong Lear

13. januar 2014
Tags: DNS-TV, Nyheter, Video

En av verdens fremste og mest anerkjente Shakespeare-tolkere, Tim Carroll, er hentet fra London for å sette opp "Kong Lear" på DNS. Tim Carroll var fast ansatt regissør på The Globe i London mellom 1999 og 2005, og er ikke bare kjent for sin tunge kompetanse på tradisjon og tekst, men også for sin lekne omgang med dette klassiske stoffet. Her er en smakebit på hva vi har i vente!

Ingen forestillinger