• Aalberg, Kristoffer Sagmo

  Aalberg, Kristoffer Sagmo

  Kristoffer er utdannet fra GITIS, Det Statlige Russiske Akademi for Scenekunst i Århus og Moskva i 2007. Debuterte ved Nord-Trøndelag Teater i 2008 og kom til DNS i 2011. Ordet av Kaj Munk var hans første forestilling. Senere har Kristoffer bl.a spilt kokken i Mor Courage, Albany i Kong Lear, Aslaksen i En folkefiende, Guten i Vakkert, Sjur Gabriel i Hellemyrsfolket, Mannen i Vinter, Ole i Stort og stygt og Robin Hood i Robin Hoods Hjerte. En rolle han også spilte ved The Royal Alexandra Theatre i Canada, vinteren 2015. Kristoffer har vært programleder i Newton og var med å starte NRK Super i 2008. Han vant Heddaprisen sammen med Sogn og Fjordane Teater i 2010. Robin Hoods Hjerte ble også Heddanominert. Kristoffer mottok i 2014 Nord-Trøndelag Fylkeskommunes kunststipend for unge kunstnere.

   

   

   

   

   

   

   

 • Agbota, Ameli Isungset

  Agbota, Ameli Isungset

  Ameli debuterte i Løperjenten på DNS høsten 2016, da hun var ferdig utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Hun var også å se i Førjulsstund på DNS og hadde også en periode som Lille My i Mummitroll i kulissene. Ameli spilte i tv-serien Valkyrien på NRK. Hun spiller i høst Askepott på Store Scene her på DNS og har rollen som Yitzak i glamrockmusikalen Hedwig and the Angry Inch.

 • Amdam, Stig

  Amdam, Stig

  Amdam gikk ut av Statens Teaterskole i 83 og debuterte samme vår på Nationaltehatret. Han arbeidet deretter ved Hålogaland Teater og to perioder i Fjernsynsteatret før han kom til DNS i 89. Her har han gjort en mengde ledende roller. Fra de siste årene: Dr. Stockman i En Folkefiende, Mikkel Borgen i Ordet, Henry Law i Når det slutter å regne. For de to siste ble han Heddanominert for beste hovedroller og han har mottatt Pernillestatuetten. Amdam er også en anerkjent dramatiker og flere av hans skuespill er oppført ved DNS, som Dyveke i 2013. Han har vært innstilt til Nordisk Dramatikerpris og hans radiodramaer for NRK har innbrakt internasjonale priser. Mange vil nok også kjenne ham fra film og tv. Produksjoner i utvalg: Benken, Skal det vera ein dans, Dumbo og Maskefjes, Mendel, Tornerose, Babycall, Frikjent og Okkupert.


   

   

   

   

 • Andersen, Bjørn Willberg

  Andersen, Bjørn Willberg

  Bjørn "Bamse" Willberg Andersen er en av veteranene blant DNS sine skuespillere. Han gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1988 og har vært ansatt ved DNS siden. Høsten 2010, samt høst og vinter 2011, spilte han i tospann med tidligere teatersjef Bjarte Hjelmeland i La Cage aux Folles. Han har spilt i Kong Lear, Hellemyrsfolket, Sånne som oss den Heddaprisvinnende forestillingen Vår ære/vår makt. Han er også kjent for sin tolkning av Gunnar Staalesens Varg Veum både i radioteatet og på scenen i Falne Engler (2006). I tillegg har Bamse bakgrunn fra bl.a. Riss Dansekompani og har vært skuespiller ved diverse film-, radio- og TV-produksjoner. I 2017 debuterte han som dramatiker med musikkteater-forestillingen Engler over Møhlenpris, hvor han også spilte selv. Bamse ble tildelt Pernillestatuetten i 1996 for sitt skuespillerarbeid.

 • Bottolfsen, Christoffer

  Bottolfsen, Christoffer

  Aktuell med:

  Er danser og medlem av Absence Crew. Blir å se i Norr - da gudene breaket når DNS holder sommeråpent i 2018. 

 • Breivik, Sverre

  Breivik, Sverre

  Sverre begynte på DNS i 2016 like etter at han ble uteksaminert fra Statens Teaterhøgskole. Han debuterte som Perchik i Spellemann på taket samme år og spilte våren 2017 i Hamlet og i Jeppe på bjerget på Store Scene.

 • Cardoso, Christopher

  Cardoso, Christopher

  Aktuell med:
 • Strønen Damm, Didrik August

  Strønen Damm, Didrik August

  Didrik debuterte på DNS i musikalen "Hellemyrsfolket" i 2014. Han har også spilt i "Oliver Twist" og "Sound of music" på Musikalhuset, "Judasevangeliet" i Operaen i Oslo, "Kaptein Knurr" Kulturoperatørene og "Julens Magi" på Cornerteateret.

 • Danielsen, Stian

  Danielsen, Stian

  Aktuell med:

  Stian er koreograf og danser utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. 

 • Dworak, Anna

  Dworak, Anna

  Aktuell med:

  Anna gikk ut fra skuespillerutdannelsen ved Nordisk Teaterskole i Århus, Danmark i 1994. Hun arbeidet frilans i utlandet frem til hun startet scenekunstgruppen Krement X i Bergen sammen med Morten Tråvik. Anna er også kunstnerisk leder for gruppen Dworakova. 

  I tillegg til egne prosjekter hvor hun har medvirket både som skuespiller og regissør, har Anna hatt roller i flere produksjoner ved ulike teatret, bl.a. Jeg vil vaske verden ren (2017) ved Kilden Teater, Kvinna frå før (2016), Siste dagar sett (2004) og Siste båt (2000) for Sogn og Fjordane Teater. Hun medvirket også i Dommer Hamre (2012) for Radioteatret.

  Hun spilte også i filmen Mot Moskva av Jo Strømgren og Rune Hodne. 

 • Eide, Tomine Mikkeline

  Eide, Tomine Mikkeline

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Tomine Mikkeline er en klassisk skolert sopran. 12 år gammel ble hun signert med Universal Music og i en alder av 13 sang hun inn sitt klassiske debut album. Tomine har vært på tre ukers turnè i England og Wales som support artist for den britiske sangeren Aled Jones samt gjort en rekke konserter i Norge. Hun har bla. sunget i Den Norske Opera, under festspillene i Bergen, sunget for fredsprisvinnere som Malala Yousafzai, Kailash Sathyarti samt Aung San Suu Kyi og på åpningen av sykkel VM. Hun har vært solist i Grieghallen med bl.a orkestre som BFO, Ung Symfoni og Forsvarets musikkorps. I tillegg har hun vært solist med flere kor. Tomine gjør årlig en rekke eventer og oppdrag for næringslivet. Hun har blitt tildelt en rekke prestisjetunge stipender, samt prosjektstøtte fra Bergen Kommune flere ganger. I 2013 ble hun tildelt Bergen Kommune sin talentpris. Hun har spilt Unge Nina i musikkteateret "Nina Grieg, en stor liten kvinne" i villaen på Troldhaugen, "Astrid" i den prisbelønte Kanadiske spillefilmen "Violent" og hadde hovedrollen i kortfilmen  "Søsteren" som hadde premiere på BIFF i 2016. Tomine debuterte på DNS som Lille Cosette i "Les Miserables" (2008), og har siden medvirket i en rekke stykker, bl. a. "Svartediket" (2010), "Et bedre sted" (2011), "Blackbird" (2012), og i "Dyveke" (2013).

 • Elvik, Kjersti

  Elvik, Kjersti

  Kjersti gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1992, men debuterte på DNS allerede i 1987 i Jan Herwitz med Lothar Lindtner og Rolf Berntzen i de store rollene. Hennes første rolle som profesjonell skuespiller på DNS, var i rollen som Narren i Kong Lear. For film- og TV-publikummet er hun kjent fra NRK-serien Vestavind (1994-95), som Hanne Wilhelmsen i Anne Holt-filmene Blind gudinne (1997) og Salige er de som tørster (1997), som hun fikk Amandaprisen for, Hawaii-Oslo (2004) og Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet (2008). . På Den Nationale Scene har hun bl.a. spilt i Jan Eggums musikal På 'an igjen (2005), Molières Den innbilt syke (2007) og i Panikk i kulissene av Michael Frayn (2008).

  Kjersti ble nominert til Heddaprisen for beste birolle for rollen som fru Orm i Folkeutrydning - eller leveren min er meningsløs i 2008. Hun har også vært tilknyttet Trøndelag Teater, Nationaltheatret, Riksteatret og Torshovteatret. Kjersti regidebuterte i Momo, eller kampen om tiden på Store Scene i 2014, og har tidligere regi på forestillinger på Nationaltheatret og KHIO. Julen 2016 spilte hun Ruth i NRK-serien Snøfall og hun har også vært å se i Aber Bergen på TV3. Hun skal spille Bergljot når Vigdis Hjorths roman Arv og Miljø får sin urpremiere på DNS høsten 2018.

 • Filip, Jonatan

  Filip, Jonatan

  Jonatan ble uteksaminert ved Statens Teaterhøgskole (KHiO) i 2005, og hadde kanskje sitt gjennombrudd med tittelrollen i den Heddanominerte forestillingen Tilfellet Torgersen på Teater Ibsen (2007). Han har siden den gang arbeidet for flere teatre rundt om i Norge. Bl.a Brageteatret (2010/2013), Teater Innlandet (2011), Teatret Vårt (2012) og Rogaland Teater (2013). Debuterte på DNS i 2014 som Birk i Ronja Røvardotter

   

   

   

   

   

 • Folgerø, Reny Gaassand

  Folgerø, Reny Gaassand

  Reny ble uteksaminert fra Statens Teaterhøgskole i 2001 og debuterte på DNS i Heksene samme år. I løpet av de 16 årene hun har jobbet på DNS, har hun hatt roller med stort spenn, bl.a. Nora i Et dukkehjem (2003), som også gjestet Ibsen-festivalen på Nationaltheatret og hovedrollene i Blå jakt (2011) og Blackbird (2012). Hun utmerket seg også bl.a. i Måken (2013) og Medeland (2014).  I 2015 spilte hun hovedrollen i Anne Pedersdotter og var også engasjert på Hordaland teater, hvor hun gjorde Julerosene. Høsten 2016 var hun Lille My i Mummitroll i kulissene, og vinteren 2017 spilte hun en av hovedrollene i Stort og stygt. Våren 2018 er hun aktuell i Florian Zellers Far og Plutselig står jeg igjen med meg selv i hånden og ser utover byen.

 • Gjøvåg, Ane Evjen

  Gjøvåg, Ane Evjen

  Aktuell med:

  Ane har en bachelor i jazzdans fra Kunsthøgskolen i Oslo (2004-2007). Hun har siden da medvirket i en rekke produksjoner innenfor scene og TV. Blant annet Aida ved Den Norske Opera og Ballett, forestillingene og TidarÅ med Frikar Dansekompani, Ringen av Jo Strømgren, DKS turné med forestillingene Superglad av Hege Haagenrud og Bakeriet av Katma, Singing in the rain på Oslo Nye Teater. Ane var danser i Oslo Danse Ensemble fra 2011 - 2015. Sammen med Andreas Roksvåg har hun regi og koreografi på forestillingen Bakgårsskatter, som turnerer med Den Kulturelle Skolesekken. Ane bor nå i hjembyen Bergen, og Kristin Lavransdatter er hennes første produksjon på Den Nationale scene.

 • Grindeland, Daniel

  Grindeland, Daniel

  Aktuell med:

  Daniel er danser og medlem av Absence Crew. Han ble kjent gjennom TV-programmet Norske Talenter og Mitt dansecrew. Daniel var medvirkende i Absence-forestillingene Askeladden på nye eventyr og NORR. Du kan se han i sistnevnte forestilling når DNS holder sommeråpent i 2018. 

 • Gudbrandsen, Ragnhild

  Gudbrandsen, Ragnhild

  Ragnhild Gudbrandsen har en allsidig bakgrunn innen teaterverdenen, og har hatt en rekke store roller på DNS siden 1996. Sist så vi henne på scenen som Golde i Spellemann på taket (2016). Hun gjorde hovedrollen i Alt om min mor (2011). Hun har spilt i flere filmer, blant annet Varg Veum - Falne Engler (2008), S.O.S Svartkjær (2008), og Vegas(2009). Ragnhild har også vært aktuell som PST-sjef i TV-serien Okkupert i 2015 og i 2017 spilte hun dommer i TV-serien Aber Bergen. De senere år har Ragnhild vært aktuell i en rekke forestillinger. Våren 2013 så vi henne i Måken, og høsten 2013 stod hun alene på scenen i Lilli Valentin. For de to sistnevnte stykkene fikk hun Pernille statuetten i 2014, for fremragende sceneprestasjon i 2013. Ragnhild har også vært aktuell som PST-sjef i TV-serien Okkupert i 2015.

   

 • Haldorsen, Halvard

  Haldorsen, Halvard

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Halvard er en av seks dansere i dansegruppen Absence Crew. Han har tidligere spilt i suksessen Jungelboken og var sist å se i Askepott (2017). Halvard er den av oss som trives best opp ned. Hvis du ikke kjenner han igjen på hårsveisen, kjenner du ihvertfall igjen den utrolig akrobatiske stilen hans, basert på fleksibilitet, flips og powermoves. Når du ser han på gulvet er det er lett å skjønne hvorfor han var på landslaget i turn i nesten fem år. Halvard er stolt tromsøværing og har et stort arr på armen, som han påstår at en isbjørn fra Svalbard har laget. I sommer kan du se han når Norr - Da gudene breaket igjen blir å se på DNS.

 • Hammarklev, Nina

  Hammarklev, Nina

  Aktuell med:

  Nina gikk ut av Balettakademins Musikalartistlinje i Gøteborg 2003. Året etter spilte hun rollen som Sofie i Mamma Mia! på på Cirkus i Stockholm og senere i Gøteborg. Hun hadde den kvinnelige hovedrollen i The Wedding Singer på Värmlandsoperan i 2007 og spilte Eponine i Les Miserables på Oslo Nye Teater i 2009. Hun har også spilt i West Side Story på Moster Amfi og My Fair Lady på Folketeatret. 

 • Hansen, Stine Robin Berg

  Hansen, Stine Robin Berg

  Stine debuterte på DNS i En julefortelling høsten 2015. Hun har hatt rollen som den unge Anna i Frode Gryttens bejublede Albert & Anna. I vår blir hun å se i rollen som Vilde i den musikalske familieforestillingen Vilde Vite og Plastmysteriet.

   

   

   

   

   

   

 • Hartvig, Kamilla Grønli

  Hartvig, Kamilla Grønli

  Kamilla gikk ut av Statens teaterhøgskole (KHiO) i 2013. Hun har spilt Camilla Collett i Ekte Kjærlighet og dattera til Heksen i Reisen til Julestjernen ved Agder Teater, Asta i Lille Eyolf ved Teatret Vårt og Synnøve Berge i Julemiddag på Nationaltheatret. Kamilla debuterte på DNS i Underlandet våren 2016. Våren 2018 er hun aktuell i rollen som datteren i Florian Zellers Far og i Plutselig står jeg igjen med meg selv i hånden og ser utover byen.

 • Hauge, Svein Harry

  Hauge, Svein Harry

  Aktuell med:

  Svein Harry Hauge gikk ut av Statens Teaterhøgskole i 1992. Svein var ved Teater Ibsen før han i 1994 kom til Rogaland Teater. Han har også vært tilknyttet produksjoner ved Hålogaland Teater, Nordland Teater, Riksteateret og Oslo Nye Teater. 

  Svein har hatt flere roller, bl.a. som Sakfører Krogstad i Et Dukkehjem (1995), tittelrollen i Holbergs Erasmus Montanus og i Tsjekhovs Onkel Vanja, han har også spilt Jean i Strindbergs Frøken Julie, og tolket samtidsdrama som Bedrag av Harold Pinter og Øyelys av Marius von Mayenburg. 

  I 2008 var Svein kunstnerisk leder, regissør og manusforfatter for Over alt.

  I 2010 ble Svein nominert til Heddapris i kategorien Beste mannlige hovedrolle for tittelrollen i John Gabriel Borkman av Henrik Ibsen på Rogaland Teater. 

 • Hein , Antero

  Hein , Antero

  Aktuell med:

  Antero er koreograf og danser utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo.

 • Selvik Hellesøy, Linnea

  Selvik Hellesøy, Linnea

  Aktuell med:

  Linnea debuterte på DNS i "Sånne som oss" (2014/2015). Hun spilte også i "Underlandet" i 2016. Hun har også medvirket i en rekke forestillinger i regi av blant annet Fyllingsdalen teater. Linnea spilte blant annet Mowgli i "Jungelboken" (2016) og Kristina i musikalen "Hekseringen" som ble satt opp på Festningen sommeren 2017, samt i musikalen "Julens Magi" på Cornerteateret julen 2016-2017.

 • Hjelle, Monica

  Hjelle, Monica

  Aktuell med:

  Monica gikk ut fra Bergen Teaterskole i 1996. I tillegg til å stå på scenen over hele landet har hun vært med i diverse TV-produksjoner, som Beat for Beat og den kritikerroste serien Kampen for Tilværelsen på NRK.

  Hun har spilt i en rekke forestillinger bl.a. Norsk Reisning (2014) for Riksteatret, The 39 steps for Turnéteatret i Trøndelag, Dickie Dick Dickens for Oslo Nye Teater, Gift (2007) ved Rogaland Teater, Antons Villfaring (2002) på Det Norske Teatret, En latterlig time (2000), Jeppe på Bjerget (2000), Ensom kvinne (1999), Hamlet (1999), Benoni og Rosa (1998), Peer Gynt (1998) og Cabaret (1997) på Nordland Teater

  Monica har også spilt en rekke roller på DNS, bl.a. Company (2010), Den Stundesløse (2006), På ‘an igjen (2005), Funny Girl (2005), Pippi Langstrømpe (2004), Ronja Røverdatter (2003), Gjøkeredet (2003) og I blanke messingen (2003)

   

 • Hovind, Sigmund Njøs

  Hovind, Sigmund Njøs

  Sigmund er utdannet ved Teaterhøgskolen i Göteborg 2008-2011. Debuterte i Påklädaren på Göteborgs Stadsteater i 2011. Debuterte på DNS i Dyveke i 2013. Her har han bl.a. spilt Hertugen av Cornwall i Kong Lear, Borka i Ronja Røverdatter, Pappa i Vaffelhjarte, Wahab i Forbrent, Nordahl Grieg og Konrad i Vår ære/Vår makt, som vant tre Heddapriser i 2016. Han spilte Snekker Andersen i Snekker Andersen og julenissen og Valentin i Edderkoppkvinnens kyss ved Teatret Vårt 2016/2017. Han har bl.a. medvirket i filmene Tyskerungen, Apflickorna og Det Moderna Projektet som var nominert til Guldbagge (svensk Amanda) i 2017. Har skrevet, regissert og spilt monologen Vem är jag? siden 2010. Har en ny monolog under utvikling om sorg.

 • Issa, Piero

  Issa, Piero

  Aktuell med:

  Piero er danser og medlem av Absence Crew. Han har vunnet NM i Breakdance og vært medvirkende i flere forestillinger på DNS bl.a. Jungelboken, Askeladden på nye eventyr og NORR - Da gudene breaket. Du kan se han når NORR settes opp på DNS sommer 2018. .

 • Iversen, Stella

  Iversen, Stella

  Aktuell med:

  Stella debuterte på DNS i rollen som Marte i "Jeppe på Bjerget" i 2017. Hun har medvirket i flere forestillinger ved Fyllingsdalen teater, blant annet som Grevlingen i "Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin" (2017), Kamomilla i "Folk & røvere i Kardemomme by" (2017) og "Doktor Proktors prompepulver" (2016).

 • Knarvik, Ole Petter

  Knarvik, Ole Petter

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Ole Petter er en av fire dansere i dansegruppen Absence Crew. Han har tidligere spilt i Jungelboken, Askeladden på nye eventyr, Robin Hoods Hjerte og Norr - Da gudene breaket. Norr blir å se når DNS holder sommeråpent i 2018.

 • Kråkevik, Herborg

  Kråkevik, Herborg

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Herborg er kjent for de aller fleste, både som sanger og skuespiller. Forestillinger og plater som Haugtussa, Herborgs verden, Kråkeviks Songbok og Eg og Edith har gjort at Herborg har markert seg som en av landets fremste artister. Herborgs register på scene og plate har blitt behørig applaudert av et samstemt kritikerkorps og anerkjent med en rekke prisen, som Årets Spellemann i 2001. Thomas Robsahms film Det største verden fra 2001, hvor hun hadde hovedrollen som Petra, er allerede blitt en klassiker. Fra høsten 1994 gikk hun et år ved Guildford School of Acting i England før hun tilbake i hjemlandet gjorde formidabel suksess på kabaretscenen. På Den Nationale Scene debuterte hun som Eliza Doolittle i My Fair Lady i 1996, en forestilling som ga rekordbesøk på teatret, før hun spilte Julie i Shakespeares Romeo og Julie i 1999. Herborg har også spilt i Kjære landsmenn! , Spellemann på taket og er aktuel i rollen som Kristin Lavransdatter når Sigrid Undsets romantrilogi settes opp som storslått musikal. 

 • Kvamme, Wenche

  Kvamme, Wenche

  Wenche er utdannet ved Statens Teaterskole 1974-1977 og debuterte på Nationaltheatret i 1977 i "Musikken gjennom Gleng" av Edvard Hoem. Hun debuterte på DNS året etter i "Godspell", og har siden arbeidet her, men med opphold på Nationaltheatret, Riksteateret, Hålogaland teater, Sogn og Fjordane Teater, og på andre scener i Bergen. Hun har også spilt i tv-seriene "Fedrelandet", "Offshore" og "Holms". Wenche har spilt mye Holberg. Hun var bl.a.  Pernille i "Den stundesløse" (1984) og Nille i "Jeppe på Bjerget" med Helge Jordal i tittelrollen (1987) og Baronessen i samme stykke med Eirik del Barco Soleglad i hovedrollen i 2017. Hun har i tre ulike oppsetninger spilt rollen som husjomfru Rasmine Henriksen i "Jan Herwitz", og har de senere år spilt i musikalene "Hellemyrsfolket" (2014/15/16) og "Spelemann på taket" (2016). Hun har også utmerket seg i enmannsforestillinger som "Shirley Valentine" (1990) og "Mamma heks" (2016). Wenche ble tildelt Pernillestatuetten i 1990.  

 • Løvold, Tormod

  Løvold, Tormod

  Tormod ble engasjert første gang på DNS i 1997 i Snehvit. I tillegg til sine mange forestillinger på DNS, har han også vært engasjert ved Hordaland Teater. Tormod er en dreven improteater-mann, og startet Bergen Impro Laug (BIL) bl.a. sammen med Eirik. Mange husker hans roller i teatrets populære familieforestillinger og komedier, som f.eks i Robin Hoods Hjerte (2013), Shakespeares samlede verker (2013 og 2015) og Direktøren for det hele (2016), men han har også vært sentral i drama som Kong Lear (2014). 

   

 • Løvvik, Linn

  Løvvik, Linn

  Aktuell med:

  Linn Løvvik har hatt roller i en rekke produksjoner ved ulike teatre, bl.a. Jeg vil vaske verden ren (2017), Snødrønningen (2016) og En folkefiende (2015) ved Kilden Teater, Pippi Langstrømpe (2014) og Reisen til Julestjernen (2013) ved Haugesund Teater, samt Gi meg en lykkelig slutt (2013) ved Rogaland Teater og Rabinowitz (2011) med kompaniet Scenekraft. Sistnevnte forestilling ble nominert til Heddaprisen for Årets forestilling.

 • Mackenzie, Katrine Lunde

  Mackenzie, Katrine Lunde

  Katrine er utdannet klassisk sanger og debuterte på Theater An der Wien i Østerrike i 1994 i musikalen Elisabeth. Hun har siden jobbet med musikkteater og teater i ulike former og sjangrer. Hun har gjort roller som Fantine i Les Miserables og Maria i Jesus Christ Superstar. Katrine har vært tilknyttet Trøndelag Teater, DNS, Hordaland Teater, Sogn og Fjordane Teater, og hun har jobbet med musikkteater i Tyskland, Belgia og Storbritannia. Hun har produsert egne forestillinger, blant annet i samarbeid med Ragnar Hovland.
  Katrine har sitt hovedrepertoar innan musikkteatersjangeren, og er en av initiativtakerne til konseptet MusikalDIGG. De senere år har hun har også blant annet spilt i; Fjordmann (2015) av Stig Amdam, ved Sogn og Fjordane Teater, Namnet (2016) av Jon Fosse, ved Hordaland Teater, Illusjoner (2017) av Ivan Vyrypaev produsert av Cornerstone og sist som Stemoren i Askepott (2017) av Maria Kjærgaard- Sunesen på DNS.

 • Marsteen, Emmelin

  Marsteen, Emmelin

  Aktuell med:
 • Minkacz-Sira, Dominika

  Minkacz-Sira, Dominika

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Dominika er utdannet skuespiller og dukkefører, med mastergrad fra Teaterhøyskolen PWST i Wroclaw, Polen. Siden 2014 har hun vært leder og skuespiller/dukkefører i eget teaterkompani Open Window Theatre, med base i Bergen. Open Window Theatre lager familieforestillinger i samarbeid med norske og utenlandske kunstnere. Kompaniet ønsker å overraske med sin kombinasjon av skuespill, maskespill, dukkeføring og multimedia. Hun er aktiv i det frie feltet i Bergen. Hennes mål er å øke interessen for figurteater og løfte kvaliteten på familieforestillinger.

 • Hoff Mittet, Hans Marius

  Hoff Mittet, Hans Marius

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Hans Marius har har utdannelse fra Bårdar Akademiets musikkteaterlinje. I 2008 spilte han rollen som Don Lockwood i Singin' in the Rain på Oslo Nye Teater. Han har også hatt roller i blant annet Fame, Hair, West Side Story, The Dancing Man, La Cage aux Folles, My Fair Lady, Chicago og Den glade enke. I 2017 spilte han rollen som Javert i Les Miserables på Folketeateret. Mittet har også spilt i Hotel Cæsar i 2004.

 • Moe, Håkon

  Moe, Håkon

  Håkon er utdannet ved Liverpool Institute of Performing Arts, hvor han gikk ut i 2001. Han har siden vært medvirkende i flere forestillinger ved en rekke teatre: Evig Ung, Is-slottet ved Det Norske Teatret , Postkort fra Lillebjørn og Karlsson på taket på Oslo Nye Teater, All´s well that ends well ved Rogaland Teater. Han var ansatt i fire år ved Teatret Vårt i Molde, gjort en rekke produksjoner for Riksteatret, samt vært engasjert ved Sogn og Fjordane Teater  og Akershus Teater. Håkon debuterte på DNS i musikalen Spellemann på taket i 2016. Han har også jobbet for frie grupper og scener, og spilt i både film og tv-serier, bl.a Bølgen og Hotell Cæsar. Som skuespiler ved Teatret Vårt var han med og vinne Heddaprisen for forestillingen Vinterdvale. Håkon er flink med musikk, spiller blant annet trompet og piano, har vært musikalsk ansvarlig for Riksteatret og vunnet Spellemannsprisen som medlem av bandet Superfamily. 

   

   

   

 • Husa Moldestad, Jakob

  Husa Moldestad, Jakob

  Aktuell med:
 • Mulder, Steffen

  Mulder, Steffen

  Aktuell med:

  Steffen har spilt i en rekke forestillinger ved Kilden Teater, bl.a. Sidespringerne (2018), Sult1 (2017), Jeg vil vaske verden ren (2017), Juryen - 12 Edsvorne (2017), Snødronningen (2016) og Villa Contigo (2016).

 • Pettersen, Gerald

  Pettersen, Gerald

  Gerald Pettersen har vært ansatt ved Den Nationale Scene siden 1992 og har hatt en rekke roller her på teatret siden den gang. På TV har vi sett han i blant annet Familiesagaen de syv søstre (TV2/1997) samt NRK-seriene Brigaden (2002/2003) og Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? (2011). På film kjenner vi han blant annet fra S.O.S Svartkjær (2008) og Kongens Nei (2016). Høsten 2018 er han aktuell i NRK-serien Lykkeland. På DNS har han de senere år blant annet spilt i La Cage aux Folles (2010/2011), Ordet (2011) Peder Påske (2011) og Fanny og Alexander (2012).

   

   

 • Postholm, Sindre

  Postholm, Sindre

  Aktuell med:

  Sindre gikk ut fra Balettakademiet i Gøteborg i 2004. Han har bred erfaring fra musikal- og teaterscenene i Norge og Sverige og har spilt hovedrollen i musikalproduksjoner som Crazy For You på Wermland Opera, Top Hat på Malmø Opera og Phantom of The Opera på Cirkus i Stockholm. De sist årene har han vært engasjert ved bl.a. Oslo Nye Teater, Nationaltheatret, Agder Teater og Folketeateret.

 • Rasmussen, Filip

  Rasmussen, Filip

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Filip debuterte på DNS i "Hellemyrsfolket" (2014/15) i rollen som unge Sivert. Han har medvirket i en rekke forestillinger i Bergens-området. Blant annet spilte Filip i 2012 rollen som Baldrian i "Kaptein Knurr og Mareminemysteriet", og har vært medvirkende i stykker som "Folk og Røvere i Kardemomme By", og "Hekseringen" i regi av Fyllingsdalen Teater. Han har vært elev ved Bergen Kulturskole siden 2009, er foreløpig ved Kulturskolens teatertalent-program. I 2018 er Filip aktuell på DNS med forestillingene, "Bye Bye Baby" og i musikalen "Kristin Lavransdatter".

   

   

   

   

 • Roksvåg, Andreas

  Roksvåg, Andreas

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Andreas er en av seks dansere i dansegruppen Absence Crew. Han er lidenskapelig opptatt av Breaking og Hiphop. Etter å ha sett Tommy Tee ta over Oslo Spektrum i 1999, og har han brukt mer tid opp ned, enn på bena. Andreas er en naturlig leder og en stor del av drivkraften i Absence, og jobber hele tiden for at gruppen skal vokse og forbedre seg. Han er en av grunnleggerne i Absence og har vært aktiv breaker helt siden han startet i 1999. I tillegg til Absence har han også laget sin egen barneforestilling Bakgårdsskatter sammen med Ane Evjen Gjøvåg. Andreas er også profesjonell fotograf, vindtunnellflyger, fallskjermhopper og eventyrer. Han er kjent for sin kjappe headspin og New York bboy stil. Han debuterte på DNS i 2015 med forestillingen Norr - Da gudene breaket.

Ingen forestillinger