Oktober

Fredag 6. oktober kl. 17.30-19.15: Publikumsrestauranten, DNS
Nordahls revolusjon: Oktober 100 år etter
Samtale mellom dramatiker og regissør Tore Vagn Lid, filosof Hans Marius Hansteen og historiker Torgrim Titlestad. Etter forestillingen Vår ære/Vår makt denne kvelden, blir det også samtale på scenekanten.
I samarbeid med Radikal filosofi og litteratur v/UiB og Prosjektprogrammet/ Kunsthøgskolen i Oslo

Torsdag 12.10 kl 20.30 – 21:00, Lille Scene
På scenekanten: Lykkeliv
Hva tenker de unge om sin hverdag og fremtid? Hvordan er det å dele sine historier i Bergen Borgerscenes forestilling Lykkeliv? Møt medvirkende og prosjektleder Vibeke Flesland Havre.

Lørdag 14. oktober kl 13-14: Publikumsrestauranten, DNS
Bokklubb m/krimforfatterne Thørring og Staalesen
Jorun Thørring arbeidet som gynokolog, men i 2005 ga hun ut sin første krimroman som satte fart på forfatterkarrieren. Hun har nå utgitt flere krimbøker, og har skrevet manus til episodeteatret Historien om et mord. Denne formiddagen møter hun Gunnar Staalesen til en spennende krimsamtale.

Lørdag 14. oktober kl 21.30-22.30: Teaterkjelleren, DNS

Late Night-konsert m/Per Jørgensen og venner
Per Jørgensen som spiller i Vår ære/vår makt byr på møter mellom ulike musikalske landskap sammen med Sissel Vera Pettersen (vokal og elektronikk), Sigbjørn Apeland (trøorgel) og Terje Isungset (perkusjon). Kjøp billett her.

Lørdag 21. oktober, kl 12-14, publikumsrestauranten og foajeen
Maskeradeball
Vi lager masker, møter Askepott og dansere fra Absence Crew og inviterer til polonese og annen familiemoro i teaterets festlokaler! 


Mandag 23. oktober kl 20-21.45: Store Scene og publikumsrestauranten
Vi kan endre verden!? - samtale om engasjement og konsert m/Moddi
Kan vi lage en verden som er bedre? Spiller det noen rolle hva den enkelte gjør? Skuespiller Ane Skumsvoll har invitert artisten Moddi, ordfører Marte Mjøs Persen, Kristine Ullaland fra Zero Waste-nettstedet Grønare kvardag og  fra Dråpen i havet til samtale på scenekanten, før Moddis konsert Unsong. Før arrangementet har en rekke organisasjoner stands på teatret.
I samarbeid med FN-sambandet

Tirsdag 31. oktober, Store Scene kl. 20.30-22.30
Halloween-feiring med Over Engen-gjengen
Vi inviterer til en voksen Halloween-fest på Store scene med knask OG knep. Kanskje vi får servert splatterversjonen av Askepott? Billetter er snart i salg på dns.no
 

Ingen forestillinger