Vilde Vite og plastmysteriet

En morsom, spennende og lærerik reise med miljøninjaen ECO

Neste visninger

fre 09. mar 16:30 Store Scene
lør 10. mar 15:00 Store Scene
man 12. mar 16:30 Store Scene
Se alle visninger
Sjanger: Musikalsk familieforestilling
Spilletid: Ikke oppgitt
Passer for: Anbefalt fra 5 år

En morsom, spennende og lærerik reise med miljøninjaen ECO

ECO er et fyrverkeri av en fyr – litt superheltaktig – og veldig opptatt av å ta vare på jordkloden. Egentlig bor han på planeten Evergreen, men han reiser gjerne gjennom tid og rom. Plutselig en dag, når han er på snarvisitt til Tellus, dumper han borti den sjenerte og kloke jenten Vilde Vite. Dette blir begynnelsen på et spesielt vennskap og en eventyrlig oppdagelsesferd som belyser verdens største utfordring.

For hva når fiskeren får mer plast enn fisk i garnet? Når mikroplast truer dyrene? Det gjelder å rekruttere flere oppfinnsomme miljøninjaer!

Gjennom en spennende historie, sanger, magiske eksperimenter og ikke minst mye humor, får barna (og vi voksne) lære mer om betydningen av resirkulering og redusering av forbruk. 

Den underholdende og inspirerende familieforestillingen bygger på Vil Vites sommerteater om Vilde Vite. Eirik del Barco Soleglad og Stine Robin er DNS’ miljøradarpar.

ANBEFALT FRA 5 ÅR

Urpremiere på Store Scene 9. mars.

OPPLEV MER:
VilVite følger opp med aktiviteter

I spilleperioden for «Vilde Vite og plastmysteriet» vil VilVite gi skoleklasser et læringstilbud som tar opp plastproblematikk, og til sommeren kan barn og unge bli miljøninjaer på VilVite. Miljøtema tas også opp i VilVites utstilling – blant annet i installasjonen BossBanken, et samarbeid med BIR hvor barn og voksne lærer om materialgjenvinning. Allerede fra januar 2018 får VilVite også besøk av Blue-Boss-Bob – en tre meter lang blåstål av havplast samlet på strendene på Bømlo. Blåstålen vil til Bergen og treffe barn og voksne for å fortelle dem at boss ikke må havne i havet.

Skuespillere

Ingen forestillinger