Plutselig står jeg igjen med meg selv i hånden og ser utover byen

En tragikomedie om ville drømmer og nye håp

Neste visninger

lør 26. mai 18:00 Teaterkjelleren
man 28. mai 19:30 Teaterkjelleren
tir 29. mai 19:30 Teaterkjelleren
Se alle visninger
Sjanger: Tragikomedie
Spilletid: Ikke oppgitt
Passer for: Ikke oppgitt

En tragikomedie om ville drømmer og nye håp

Følg drømmen din, sies det. Men hvor tar drømmene oss?

Vi snakker om Drømmefyren. Drømmereisen. Drømmehuset. Drømmejobben. Har vi skapt drømmene våre selv eller forteller andre oss hva vi skal drømme om?

Denne forestillingen rommer alle slags drømmer. De små og de store, de merkelige, de ville, de uskyldige, de hemmelige, de private og de profesjonelle.

Vi møter fem kvinnelige skuespillere som har delt drømmer, lengsler, håp og erfaringer med den danske teatermakeren Kamilla Wargo Brekling. Manuset blir til i prøveprosessen. Brekling er kjent for sine slagkraftige og overraskende forestillinger hvor hun med kjærlighet og humor setter våre moderne liv på spissen. Forestillingen tar oss med inn i drømmenes eksplosive univers og kanskje blir vi litt klokere på det livet og den verdenen vi lever i akkurat nå.

For drømmer er ikke bare drømmer, de er en avspeiling av vår tid – og av oss selv og vår plass i virkeligheten.

Les intervju med duoen fra danmark

Urpremiere 26. mai i Teaterkjelleren

Av: Kamilla Wargo Brekling | Regissør: Kamilla Wargo Brekling | Medregissør og koreografi: Karina Dichov Lund | Manus: Kamilla Wargo Brekling i samspill med Karina Dichov Lund og de medvirkende | Scenograf og kostyme: Sven Haraldsson | Lysdesigner: Anne Elisabeth Bergendahl | Dramaturg: Toril Solvang

Inspisient: Marion Mulelid

Skuespillere

Ingen forestillinger