Norr - da gudene breaket

Norrøn mytologi i spinnvill breakeversjon 

 

Neste visninger

 • Ingen tider
Sjanger: Dans og teater
Spilletid: Ca. 1 time, ingen pause.
Passer for: Alle

Norrøn mytologi i spinnvill breakeversjon 

 

SE VIDEO-TEASER!

TERNINGKAST 5 FOR NORR

De knalltøffe guttene i Absence Crew tar oss med til det sagnomsuste Midgard. I denne forestillingen imponerer de som norrøne guder og danser seg gjennom historien om skapelsen og verdens ende, inspirert av Edda-diktene. Det blir akrobatikk på høyeste nivå i heltedåder og store slag, og fortellingen følges av heftige rytmer og spesialeffekter.

Absence Crew er kåret til norgesmestre i breaking, og kjent fra bl.a. Norske Talenter og Mitt dansecrew på TV2. Gjengen har spilt egne forestillinger i hele Norge og medvirket i en rekke DNS-forestillinger. NORR gikk for fulle hus i 2015, og gikk rett hjem hos både små og store. Nå fronter de sommeråpent på DNS.

Premiere i Teaterkjelleren sommer 2018

Skuespillere

 • Roksvåg, Andreas

  Roksvåg, Andreas

  Aktuell med:

  Andreas er en av seks dansere i dansegruppen Absence Crew. Han er lidenskapelig opptatt av Breaking og Hiphop. Etter å ha sett Tommy Tee ta over Oslo Spektrum i 1999, og har han brukt mer tid opp ned, enn på bena. Andreas er en naturlig leder og en stor del av drivkraften i Absence, og jobber hele tiden for at gruppen skal vokse og forbedre seg. Han er en av grunnleggerne i Absence og har vært aktiv breaker helt siden han startet i 1999. I tillegg til Absence har han også laget sin egen barneforestilling «Bakgårdsskatter» sammen med Ane Evjen Gjøvåg. Andreas er også profesjonell fotograf, vindtunnellflyger, fallskjermhopper og eventyrer. Han er kjent for sin kjappe headspin og New York bboy stil. Han debuterte på DNS i 2015 med forestillingen "Norr - Da gudene breaket".

 • Issa, Piero

  Issa, Piero

  Aktuell med:
 • Bottolfsen, Christopher

  Bottolfsen, Christopher

  Aktuell med:
 • Grindeland, Daniel

  Grindeland, Daniel

  Aktuell med:
 • Haldorsen, Halvard

  Haldorsen, Halvard

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Halvard er en av seks dansere i dansegruppen Absence Crew. Han har tidligere spilt i suksessen "Jungelboken" og var sist å se i "Norr - Dagudene breaket" (2015) her på DNS.
  Halvard er den av oss som trives best opp ned. Hvis du ikke kjenner han igjen på hårsveisen, kjenner du ihvertfall igjen den utrolig akrobatiske stilen hans, basert på fleksibilitet, flips og powermoves. Når du ser han på gulvet er det er lett å skjønne hvorfor han var på landslaget i turn i nesten fem år. Halvard er stolt tromsøværing og har et stort arr på armen, som han påstår at en isbjørn fra Svalbard har laget.

 • Knarvik, Ole Petter

  Knarvik, Ole Petter

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:


  Ole Petter er en av fire dansere i dansegruppen Absence Crew. Han har tidligere spilt i suksessen Jungelboken her på DNS.

  Aktuell med:
  Robin Hoods Hjerte

Ingen forestillinger