Lørdagskafé med Olaug Nilssen og 16 skrivende kvinner

Morsom og rørende formiddagsstund i publikumsrestauranten.

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Lørdagskafé
Spilletid: 1 time
Passer for: Alle
Morsom og rørende formiddagsstund i publikumsrestauranten.

Denne formiddagen kan du møte forfatter Olaug Nilssen som forteller om sine skriveerfaringer. Olaug har i vår ledet et skrivekurs på teatret, og på lørdagskaféen blir også noen av de nyskrevne tekstene presentert. Med oss på lørdagskaféen har vi bl.a. skuespiller Katrine Lunde Mackenzie.

Vi ser frem til en morsom og rørende formiddagsstund i publikumsrestauranten. Kaféen er åpen. Fri entré!

I samarbeid med Bergen kvinnesaksforening

Skuespillere

  • Mackenzie, Katrine Lunde

    Mackenzie, Katrine Lunde

    Katrine er utdannet klassisk sanger og debuterte på Theater An der Wien i Østerrike i 1994 i musikalen Elisabeth. Hun har siden jobbet med musikkteater og teater i ulike former og sjangrer. Hun har gjort roller som Fantine i Les Miserables og Maria i Jesus Christ Superstar. Katrine har vært tilknyttet Trøndelag Teater, DNS, Hordaland Teater, Sogn og Fjordane Teater, og hun har jobbet med musikkteater i Tyskland, Belgia og Storbritannia. Hun har produsert egne forestillinger, blant annet i samarbeid med Ragnar Hovland.
    Katrine har sitt hovedrepertoar innan musikkteatersjangeren, og er en av initiativtakerne til konseptet MusikalDIGG. De senere år har hun har også blant annet spilt i; Fjordmann (2015) av Stig Amdam, ved Sogn og Fjordane Teater, Namnet (2016) av Jon Fosse, ved Hordaland Teater, Illusjoner (2017) av Ivan Vyrypaev produsert av Cornerstone og sist som Stemoren i Askepott (2017) av Maria Kjærgaard- Sunesen på DNS.

Ingen forestillinger