Ingen er homo i 2. divisjon

Hvorfor er det ingen som har stått frem som homofil i profilerte fotballmiljøer?

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Fortellerteater
Spilletid: 50 min
Passer for: Ungdom og voksne

Hvorfor er det ingen som har stått frem som homofil i profilerte fotballmiljøer?

 
NFF inviterer nå videregående skoler, Fair play-ansvarlige og andre nøkkelpersoner til to dagforestillinger på Lille Scene 7. juni. Eventuelle restbilletter blir gjort tilgjengelig etter hvert. Er du interessert kan du ta kontakt med: tove.iren.vindenes@fotball.no
 
I forestillingen møter vi Kristian Andersen, leder av supporterklubben 2830 - Gul og Svart, supporterklubben til Raufoss. Han er homofil og lidenskapelig opptatt av klubben sin og av fotball. Kristian er på foredragsturné. Han forteller om sin kjærlighet til fotballspillet som handler om samhold, felleskap, lagånd – et lite samfunn der alle skal ha sin plass uansett. Men han beskriver også et miljø hvor det ikke virker greit å være homo. For hvorfor er det ingen som har stått frem som homofil i profilerte fotballmiljøer? Hvorfor er det ingen som kan fungere som forbilder for alle de unge spillerne som er redd for å stå frem som homofil?
 
Foredraget blir ikke helt som Kristian hadde forestilt seg det. Han har møtt en anonym fotballspiller på nett som han kaller for Ingen, og Ingen betyr kanskje mer for Kristian enn han vil innrømme.

Forestillingen er basert på research og samtaler med Raufoss fotballklubb, samt anonyme fotballspillere på nettstedet Gaysir.

Av: Carl Morten Amundsen og Andreas Koschinski Kvisgaard I Regi og dramaturgi: Carl Morten Amundsen I Skuespiller: Andreas Koschinski Kvisgaard I Medvirkende: Peder Ulven IRegiassistent: Beate Marie Tindeland I Scenografi og kostyme: Beate Marie Tindeland I Koreograf: Emilie Marie Karlsen I Lysdesign: Ingeborg Ulvær Mosand I Teknikker: Eirik Tovar

Ingen skuespillere

Ingen forestillinger