Folk og røvere i Kardemomme By

Liv og røre i alles favorittby

Neste visninger

lør 20. okt 15:00 Store Scene
man 22. okt 16:30 Store Scene
tir 23. okt 16:30 Store Scene
Se alle visninger
Sjanger: Musikalsk familieforestilling
Spilletid: ca 2 timer
Passer for: Anbefalt fra 3 år

Liv og røre i alles favorittby

De kjente og kjære innbyggerne i Kardemomme by har gledet barn i alle aldre i mange tiår. Den talende kamelen, den kvikke papegøyen og den sjokoladeglade løven bor side om side med gamle Tobias i tårnet, den strenge tante Sofie og den muntre Politimester Bastian, som passer på at alle har det bra. Hele nabolaget består av fargerike karakterer som hjelper hverandre.

Men når de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan drar ut på tokt, blir livet i den fredelige byen plutselig fullt av stor ståhei. Det er duket for mange ablegøyer og minneverdige øyeblikk når det lille samfunnet skal finne sammen igjen.

Egners sprudlende fortelling rommer barnesanger de fleste kan nynne til, og iscenesettelsen byr på masse musikk og energi. Dette er en perfekt anledning til å oppleve morsomt, hjertevarmt og spennende teater sammen med hele familien.  

Premiere på Store Scene 20. oktober

Av: Thorbjørn Egner | Regi og koreografi: Linn Olsen | Scenograf: Silje Sandodden Kise | Kostymedesigner: Nell Knudsen | Lysdesigner: Rune Kjelby | Musikalsk ansvarlig: Helge Lilletvedt | Dramaturg: Åste Marie Bjerke

Musikere: Klarinett: Jan Kåre Hystad | Piano: Helge Lilletvedt | Bass: Halvor Folgerø Trommer: Ivar Thormodsæter

Teaterforlag: Songbird

av Thorbjørn Egner

Skuespillere

 • Engeberg, Kristi-Helene J.

  Engeberg, Kristi-Helene J.

  Kristi-Helene J. Engeberg ble uteksaminert ved Norsk Skuespillerinstitutt i 2017. Hun er også utdannet innen dans på Bårdar Akademiet (2011 - 2013). Kristi-Helene er tilknyttet teaterkompaniet Spiller ingen rolle, hvor hun var kunstnerisk leder på kompaniets første stykke, "ERLIK" (2018). Hun debuterer på DNS i «Folk og røvere i Kardemomme by» høsten 2018. Kristi-Helene er også aktuell i Vidar Magnussens kommende TV-serie «Magnus» på NRK1 (høsten 2018), og har tidligere spilt i filmene «Vegas» (2009) og «Hjelp, vi er russ» (2011). Hun har også spilt i flere kortfilmer og reklamefilmer.

   

 • Engemoen, Knut Erik

  Engemoen, Knut Erik

  Knut Erik debuterte på Teater Innlandet i 2013, hvor han siden har gjort en rekke roller. I tillegg har han gjestet Rogaland Teater, Trøndelag Teater, Akershus Teater og var sist å se som Gregor Samsa i Gutten som ble et insekt på Hålogaland Teater. Knut Erik utviklet og spilte tittelrollen i Teater Jokers Brune som mottok Heddaprisen for beste barneforestilling 2017 og debuterte i 2013 som regissør med sin egen monolog, Ungkar, ved Teater Innlandet.

  I tillegg til sitt arbeid som skuespiller og sanger er Knut Erik teatersjef i kompaniet Låveteatret og han dubber fast for film og tv. 

   

Ingen forestillinger