Vinter

En forretningsmann treffer en full kvinne på en benk utenfor hotellet sitt. Han overrasker seg selv når han tar henne med opp på rommet.

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Vandreforestilling
Spilletid: Ca. 1 time og 40 minutter, inkludert pause.
Passer for: Voksne

En forretningsmann treffer en full kvinne på en benk utenfor hotellet sitt. Han overrasker seg selv når han tar henne med opp på rommet.

Se innslag fra Dagsrevyen 14.09.2016 her!

Små tilfeldigheter kan utløse store skred. I "Vinter" skildrer Jon Fosse lengselen etter, og redselen for, å la seg rive med.
 
Sammen med Scandic Neptun inviterer DNS med dette til en eksklusiv og intim teaterkveld hvor publikum følger med når paret beveger seg fra benken, til hotellrommet og til baren. Vi får glimt av svært ulike livsløp og blir med på utviklingen av en sjelden kjærlighetshistorie.

"Det ligg vel i den menneskelege kjærleiken at den er umogeleg. Den er ein lengsel, eit djupt ynske, som kjem frå vår ubotelege einsemd. Ein lengsel som kan stettast til ei viss grense, men ikkje lenger. Eller berre i korte stunder, ikkje i lengda. Om kjærleiken til eit anna menneske skal fylla alt som trengst av kjærleik, ja så krev ein for mykje av kjærleiken"
Jon Fosse
 
Publikum kommer tett på skuespillerne, og finner seg plasser på gulvet i hotellrommet.

Til pausen og scenen i hotellbaren kan man nyte et glass til hyggelige priser.

Billetter kjøpes på nett eller på DNS’ billettkontor.
 
Forestillingen er en samproduksjon med Scandic Neptun.

Nypremiere på Hotell Scandic Neptun 25. mai.

Skuespillere

Ingen forestillinger