Lykkeliv

I denne forestillingen møter vi modige historiefortellere fra 16 til 20 år som deler sine innerste tanker om lykke og vellykkethet, fremtidsdrømmer og forventninger.

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Fortellerteater
Spilletid: Ikke oppgitt
Passer for: Ungdom og voksne

I denne forestillingen møter vi modige historiefortellere fra 16 til 20 år som deler sine innerste tanker om lykke og vellykkethet, fremtidsdrømmer og forventninger.

I "Lykkeliv" er fortellingene flettet sammen til en helhetlig forestilling og gir et unikt innblikk i unge menneskers virkelighet. De medvirkende er ikke skuespillere, men seg selv. De bringer oss inn i livene sine og beskriver en krevende og spennende jakt på å finne ut hvem de er og hva de står for. Ikke minst kjenner de på livslyst og ulike former for press.

Bergen Borgerscene er en videreføring av Folkets Festspillscene – et prosjekt som vant publikumsprisen i 2015 og ble hyllet av både publikummere og kritikere for sine underholdende, morsomme og spennende historier fra virkeligheten. Dette er nyskapende teater!

Denne gang har femten unge mennesker deltatt på en serie med fortellerverksted og sammen har de skapt "Lykkeliv".

Kunstnerisk leder, regi og manus: Vibeke Flesland Havre

Scenograf: Mari Watn

Dramaturg: Åste Marie Bjerke

Lyddesigner: Gunnar Innvær

Lysdesign: Arne Kamberstad

Produsent: Hjørdis M. Stensvik

Medvirkende: Agnes Hestholm, Alida Blom, Amir Mohammed Fantahun, Andrea Mrkic, Celina Rødbotten, Gabriel Amundsen, Egil Furnes, Julia Beatrice Reksten Bakkevig, Karen Røland Thowsen, Ole Marius Støle, Shelmith Øseth, Theo Nystøl, Åse Pedersen, Zea Hilland og Karianne Eriksen.

Skuespillere

Ingen forestillinger