Historien om et mord

Er du glad i tv-serier? Det smaker enda bedre på teater.

Neste visninger

 • Ingen tider
Sjanger: Teaterserie
Spilletid: Ikke oppgitt
Passer for: Ungdom og voksne

Er du glad i tv-serier? Det smaker enda bedre på teater.

Nå har du sjansen til å bli med på noe helt unikt. DNS tar serieformatet til scenen og inviterer deg til å oppleve en rå og underholdende spenningskomedie – fordelt på fire episoder i fire uker. Hver episode varer i 45 min og spenningen stiger for hver gang…

Rolleinnhaverne i Historien om et mord er kanskje mest kjent for å være hysterisk morsomme, men nå får vi også noen iskalde gufs. Vi inviteres inn i Katarinas verden, hvor vi møter forstillelse, løgner og desperasjon i kombinasjon med alkohol, sex, dop og utroskap. Utgangen blir selvsagt fatal. 

Så avtal barnevakt, ring venninner og kompiser, planlegg ukentlige dater med kjæresten og kom dere på teatret! Vi gleder oss til å treffe dere uke etter uke!

   Terningkast5BA        Terningkast5 Dagbladet

 

Episode 1: Urpremiere 28. oktober 

Episode 2: Urpremiere 4. november

Episode 3: Urpremiere 11. november

Episode 4: Urpremiere 18. november

NB: Siste spilleuke kjører vi en bonusrunde hvor alle episodene vises på samme kveld.

Pris: 
Pakke: 500 kr for hele serien (fordelt på 4 uker)
Enkeltepisode: 150 kr (episodene er ikke avsluttende)
Bonusrunde: 550 for alle episodene på én dag m/suppepause.

Urpremiere på Lille Scene 28. oktober

 

Skuespillere

 • Elvik, Kjersti

  Elvik, Kjersti

  Kjersti gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1992, men debuterte på DNS allerede i 1987 i Jan Herwitz med Lothar Lindtner og Rolf Berntzen i de store rollene. Hennes første rolle som profesjonell skuespiller på DNS, var i rollen som Narren i Kong Lear. For film- og TV-publikummet er hun kjent fra NRK-serien Vestavind (1994-95), som Hanne Wilhelmsen i Anne Holt-filmene Blind gudinne (1997) og Salige er de som tørster (1997), som hun fikk Amandaprisen for, Hawaii-Oslo (2004) og Varg Veum - Kvinnen i kjøleskapet (2008). . På Den Nationale Scene har hun bl.a. spilt i Jan Eggums musikal På 'an igjen (2005), Molières Den innbilt syke (2007) og i Panikk i kulissene av Michael Frayn (2008).

  Kjersti ble nominert til Heddaprisen for beste birolle for rollen som fru Orm i Folkeutrydning - eller leveren min er meningsløs i 2008. Hun har også vært tilknyttet Trøndelag Teater, Nationaltheatret, Riksteatret og Torshovteatret. Kjersti regidebuterte i Momo, eller kampen om tiden på Store Scene i 2014, og har tidligere regi på forestillinger på Nationaltheatret og KHIO. Julen 2016 spilte hun Ruth i NRK-serien Snøfall og hun har også vært å se i Aber Bergen på TV3. Hun skal spille Bergljot når Vigdis Hjorths roman Arv og Miljø får sin urpremiere på DNS høsten 2018.

 • Jåtten, Kristian Berg

  Jåtten, Kristian Berg

  Kristian er utdannet ved The New York Conservatory for Dramatic Arts hvor han studerte skuespill for teater og film fra 2010 til 2013. I New York har han spilt Kirk i Nine Kinds of Release (2011) , M i Cock (2013) av Mike Bartlett og spilt i Bliss (2014) av Francois Choinière med teaterkompaniet Moving Pictures Theater Company. Kristian har også medvirket i flere produksjoner ved Rogaland Teater. Våren 2010 spilte han Mowgli i Jungelboken 2099, som også ble spilt sommeren 2011. I 2014 spilte han Robert i The Black Rider av Tom Waits. I 2015 spilte han Oskar i La den rette komme inn. Kristian har også medvirket i Rogaland Teaters sommerteater på Hindal Gård de siste tre årene og spilt i Snøhvit, Hans og Grete og De Tre Musketerer. Kristian er også sanger og musiker og driver mye med musikk. Kristian debuterte på DNS i En Julefortelling i 2015.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Moe, Håkon

  Moe, Håkon

  Håkon er utdannet ved Liverpool Institute of Performing Arts, hvor han gikk ut i 2001. Han har siden vært medvirkende i flere forestillinger ved en rekke teatre: Evig Ung, Is-slottet ved Det Norske Teatret , Postkort fra Lillebjørn og Karlsson på taket på Oslo Nye Teater, All´s well that ends well ved Rogaland Teater. Han var ansatt i fire år ved Teatret Vårt i Molde, gjort en rekke produksjoner for Riksteatret, samt vært engasjert ved Sogn og Fjordane Teater  og Akershus Teater. Håkon debuterte på DNS i musikalen Spellemann på taket i 2016. Han har også jobbet for frie grupper og scener, og spilt i både film og tv-serier, bl.a Bølgen og Hotell Cæsar. Som skuespiler ved Teatret Vårt var han med og vinne Heddaprisen for forestillingen Vinterdvale. Håkon er flink med musikk, spiller blant annet trompet og piano, har vært musikalsk ansvarlig for Riksteatret og vunnet Spellemannsprisen som medlem av bandet Superfamily. 

   

   

   

 • Løvold, Tormod

  Løvold, Tormod

  Tormod ble engasjert første gang på DNS i 1997 i Snehvit. I tillegg til sine mange forestillinger på DNS, har han også vært engasjert ved Hordaland Teater. Tormod er en dreven improteater-mann, og startet Bergen Impro Laug (BIL) bl.a. sammen med Eirik. Mange husker hans roller i teatrets populære familieforestillinger og komedier, som f.eks i Robin Hoods Hjerte (2013), Shakespeares samlede verker (2013 og 2015) og Direktøren for det hele (2016), men han har også vært sentral i drama som Kong Lear (2014). 

   

 • Serkland, Hilde Trætteberg

  Serkland, Hilde Trætteberg

  Tidligere medvirket i:

  Hilde Trætteberg Serkland er utdannet skuespiller og sanger fra Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Hun arbeider frilans med ulike prosjekter både som utøver og pedagog, og er kjent som søster nummer tre i Søstrene Trætteberg. Hilde er også aktiv som låtskriver, senest i desember med den egenproduserte familieforestillingen Elle Melle Englespill hvor hun skrev musikk og sangtekster. For tiden jobber hun med ett album med egenskrevne låter som er planlagt innspilt våren 2018. Hilde gjorde sin debut på DNS i Hellemyrsfolket.

 • Fjørtoft, Lina Taule

  Fjørtoft, Lina Taule

  Lina kommer fra Bergen og er utdannet ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag 2013-2016. Hun var aktuell som Veronica Reyna i avslutningsproduksjonen Ambassadøren som ble spilt i Santiago og på Festspillene i Bergen. Høsten 2016 debuterte hun på Den Nationale Scene i musikalen Spellemann på taket i en overtagelse av rollen som Tevjes datter Hodel. Våren 2017 medvirket hun i Engler over Møhlenpris og høsten 2017 er hun aktuell i episodeteateret Historien om et mord. Lina produserer også eget materiale. I mars 2017 hadde hun i samarbeid med Akershus Teater og Globus Teater urpremiere på stykket Trufilotten, som har gjestet Haugesund Teater og Teater Ibsen, og i september 2017 turnerte hun i Bergensskolene med det egenproduserte vitenteateret Frida og Professor Vinter.

 • Elvik, Knut Olaf

  Elvik, Knut Olaf

  Knut Olaf Elvik har vært teaterarbeider i en årrekke, og står blant annet bak amatørteateret Teaterfabrikken. I 2010 hadde han tittelrollen i Jeppe Paa Bjerget i en oppsetning på Arendal Kulturhus. Han medvirket i barneoppsetningen Kykkelikasse på Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand i 2011. Samme år gjorde han suksess med Sjørøveren fra Merdø på Tyholmen i Arendal.

   

   

   

   

 • Stautland, Karin

  Stautland, Karin

  Tidligere medvirket i:

  Karin gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1976 og har siden vært skuespiller ved bl.a. Rogaland Teater, Teatret Vårt i Molde, Theatre Regional en Pays/ Aix/ Pertuis, div. TV-, radio og filmproduksjoner og tilknyttet Den Nationale Scene siden 1983. De senere år har hun blant andre medvirket i "La Cage aux Folles" (2010) av Jerry Herman og Harvey Fierstein, "Ordet" (2011) av Kaj Munk og "Kalenderpikene" (2013) av Tim Firth. Nå jobber hun som frilanser, og lager sine egne forestillinger. Fra august 2014 har hun vært med i Skuespiller- og dansealliansen. Karin er også en av de fem faste sykehusklovnene ved Haukeland sykehus.

Ingen forestillinger