Historien om et mord

Er du glad i tv-serier? Det smaker enda bedre på teater.

Neste visninger

 • Ingen tider
Sjanger: Teaterserie
Spilletid: Ikke oppgitt
Passer for: Ungdom og voksne

Er du glad i tv-serier? Det smaker enda bedre på teater.

Nå har du sjansen til å bli med på noe helt unikt. DNS tar serieformatet til scenen og inviterer deg til å oppleve en rå og underholdende spenningskomedie – fordelt på fire episoder i fire uker. Hver episode varer i 45 min og spenningen stiger for hver gang…

Rolleinnhaverne i Historien om et mord er kanskje mest kjent for å være hysterisk morsomme, men nå får vi også noen iskalde gufs. Vi inviteres inn i Katarinas verden, hvor vi møter forstillelse, løgner og desperasjon i kombinasjon med alkohol, sex, dop og utroskap. Utgangen blir selvsagt fatal. 

Så avtal barnevakt, ring venninner og kompiser, planlegg ukentlige dater med kjæresten og kom dere på teatret! Vi gleder oss til å treffe dere uke etter uke!

   Terningkast5BA        Terningkast5 Dagbladet

 

Episode 1: Urpremiere 28. oktober 

Episode 2: Urpremiere 4. november

Episode 3: Urpremiere 11. november

Episode 4: Urpremiere 18. november

NB: Siste spilleuke kjører vi en bonusrunde hvor alle episodene vises på samme kveld.

Pris: 
Pakke: 500 kr for hele serien (fordelt på 4 uker)
Enkeltepisode: 150 kr (episodene er ikke avsluttende)
Bonusrunde: 550 for alle episodene på én dag m/suppepause.

Urpremiere på Lille Scene 28. oktober

 

Skuespillere

 • Løvold, Tormod

  Løvold, Tormod

  Tormod ble engasjert første gang på DNS i 1997 i "Snehvit". I tillegg til sine mange forestillinger på DNS, har han også vært engasjert ved Hordaland Teater. Tormod er en dreven improteater-mann, og startet Bergen Impro Laug (BIL) bl.a. sammen med Eirik. Mange husker hans roller i teatrets populære familieforestillinger og komedier, som f.eks i "Robin Hoods Hjerte" (2013), "Shakespeares samlede verker" (2013 og 2015) og "Direktøren for det hele" (2016), men han har også vært sentral i drama som "Kong Lear" (2014). Tidligere i år spilte han en av hovedrollene i "Stort og stygt".

   

 • Serkland, Hilde Trætteberg

  Serkland, Hilde Trætteberg

  Tidligere medvirket i:

  Hilde Trætteberg Serkland er utdannet skuespiller og sanger fra Högskolan för Scen och Musik i Göteborg og Høgskolen i Oslo. Hun arbeider frilans med ulike prosjekt både som utøver, tekstforfatter og pedagog. Hilde har bl.a. medvirket i "Jul i Blåfjell" ved Oslo Nye Teater, og i “Stille natt – eit draumspel” på Hordaland Teater. Hun er også kjent som søster nummer tre i Søstrene Trætteberg. Vinteren 2015 gjorde hun soloforestillingen “Puste i firkant” på Cornerteateret her i Bergen, med egenskrevet musikk og tekst. Hilde gjorde sin debut på DNS i "Hellemyrsfolket".

      

 • Fjørtoft, Lina Taule

  Fjørtoft, Lina Taule

  Lina kommer fra Bergen og er utdannet ved Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag 2013-2016. Hun var aktuell som Veronica Reyna i avslutningsproduksjonen "Ambassadøren" som ble spilt i Santiago og på Festspillene i Bergen. Høsten 2016 debuterte hun på Den Nationale Scene i musikalen "Spellemann på taket" i en overtagelse av rollen som Tevjes datter Hodel. Våren 2017 medvirket hun i «Engler over Møhlenpris» og høsten 2017 er hun aktuell i episodeteateret «Historien om et mord». Lina produserer også eget materiale. I mars 2017 hadde hun i samarbeid med Akershus Teater og Globus Teater urpremiere på stykket "Trufilotten», som har gjestet Haugesund Teater og Teater Ibsen, og i september 2017 turnerte hun i Bergensskolene med det egenproduserte vitenteateret ”Frida og Professor Vinter”.

 • Elvik, Knut Olaf

  Elvik, Knut Olaf

  Knut Olaf Elvik har vært teaterarbeider i en årrekke, og står blant annet bak amatørteateret "Teaterfabrikken". I 2010 hadde han tittelrollen i Jeppe Paa Bjerget i en oppsetning på Arendal Kulturhus. Han medvirket i barneoppsetningen Kykkelikasse på Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand i 2011. Samme år gjorde han suksess med "Sjørøveren fra Merdø" på Tyholmen i Arendal.

   

   

   

   

 • Stautland, Karin

  Stautland, Karin

  Tidligere medvirket i:

  Karin gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1976 og har siden vært skuespiller ved bl.a. Rogaland Teater, Teatret Vårt i Molde, Theatre Regional en Pays/ Aix/ Pertuis, div. TV-, radio og filmproduksjoner og tilknyttet Den Nationale Scene siden 1983. De senere år har hun blant andre medvirket i "La Cage aux Folles" (2010) av Jerry Herman og Harvey Fierstein, "Ordet" (2011) av Kaj Munk og "Kalenderpikene" (2013) av Tim Firth. Nå jobber hun som frilanser, og lager sine egne forestillinger. Fra august 2014 har hun vært med i Skuespiller- og dansealliansen. Karin er også en av de fem faste sykehusklovnene ved Haukeland sykehus.

Ingen forestillinger