Historien om et mord

Er du glad i tv-serier? Det smaker enda bedre på teater.

Neste visninger

 • Ingen tider
Sjanger: Teaterserie
Spilletid: Ikke oppgitt
Passer for: Ungdom og voksne

Er du glad i tv-serier? Det smaker enda bedre på teater.

Nå har du sjansen til å bli med på noe helt unikt. DNS tar serieformatet til scenen og inviterer deg til å oppleve en rå og underholdende spenningskomedie – fordelt på fire episoder i fire uker. Hver episode varer i 45 min og spenningen stiger for hver gang…

Rolleinnhaverne i Historien om et mord er kanskje mest kjent for å være hysterisk morsomme, men nå får vi også noen iskalde gufs. Vi inviteres inn i Katarinas verden, hvor vi møter forstillelse, løgner og desperasjon i kombinasjon med alkohol, sex, dop og utroskap. Utgangen blir selvsagt fatal. 

Så avtal barnevakt, ring venninner og kompiser, planlegg ukentlige dater med kjæresten og kom dere på teatret! Vi gleder oss til å treffe dere uke etter uke!

   Terningkast5BA        Terningkast5 Dagbladet

 

Episode 1: Urpremiere 28. oktober 

Episode 2: Urpremiere 4. november

Episode 3: Urpremiere 11. november

Episode 4: Urpremiere 18. november

NB: Siste spilleuke kjører vi en bonusrunde hvor alle episodene vises på samme kveld.

Pris: 
Pakke: 500 kr for hele serien (fordelt på 4 uker)
Enkeltepisode: 150 kr (episodene er ikke avsluttende)
Bonusrunde: 550 for alle episodene på én dag m/suppepause.

Urpremiere på Lille Scene 28. oktober

 

Skuespillere

 • Elvik, Knut Olaf

  Elvik, Knut Olaf

  Knut Olaf Elvik har vært teaterarbeider i en årrekke, og står blant annet bak amatørteateret Teaterfabrikken. I 2010 hadde han tittelrollen i Jeppe Paa Bjerget i en oppsetning på Arendal Kulturhus. Han medvirket i barneoppsetningen Kykkelikasse på Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand i 2011. Samme år gjorde han suksess med Sjørøveren fra Merdø på Tyholmen i Arendal.

   

   

   

   

 • Stautland, Karin

  Stautland, Karin

  Tidligere medvirket i:

  Karin gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1976 og har siden vært skuespiller ved bl.a. Rogaland Teater, Teatret Vårt i Molde, Theatre Regional en Pays/ Aix/ Pertuis, div. TV-, radio og filmproduksjoner og tilknyttet Den Nationale Scene siden 1983. De senere år har hun blant andre medvirket i "La Cage aux Folles" (2010) av Jerry Herman og Harvey Fierstein, "Ordet" (2011) av Kaj Munk og "Kalenderpikene" (2013) av Tim Firth. Nå jobber hun som frilanser, og lager sine egne forestillinger. Fra august 2014 har hun vært med i Skuespiller- og dansealliansen. Karin er også en av de fem faste sykehusklovnene ved Haukeland sykehus.

Ingen forestillinger