Henrik Ibsens samlede verker på 78 minutter

Tre skuespillere, 28 teaterstykker, 131 roller. Lykke til.

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Overmodig show
Spilletid: ca 78 min
Passer for: Ungdom og voksne

Tre skuespillere, 28 teaterstykker, 131 roller. Lykke til.

Med brask og bram, og inspirert av actionfilm, musikaler, sportssendinger og Game of Thrones, leker tre skuespillere seg gjennom Ibsens 28 verk på litt over en time. En komisk maratonspurt fremført av den topptrente supertrioen Elvik, Løvold og Jåtten, som dirrer i startblokkene og gleder seg til å slippe løs galskapen.  Lagleder Eirik del Barco Soleglad skal passe på at vekslingene går knirkefritt og at ingen sprekker på oppløpssiden.

Den verdenskjente dramatikeren Knut Nærum, som ofte nevnes i samme åndedrag som Ibsen og Fosse, har tatt på seg oppgaven å forfatte de samlede verker. Nærum har tidligere uttalt til Bergenspressen at; «Ibsen er dramatikkens svar på Elvis, han er hevet over misunnelse.» Uttalelsen falt antakelig i et øyeblikk av misunnelse.

Her får du en unik mulighet til å lære alt om Ibsen på en kveld. Imponer venner og familie ved å slå om deg med sitater og spennende trivia om Norges største forfatter. Vi garanterer at du blir klokere. Kanskje. Vi garanterer i alle fall en god latter!

Premiere på Lille Scene 1. september

Av: Knut Nærum | Regissør: Eirik del Barco Soleglad | Scenograf: Jan Aage Rugaard | Dramaturg: Morten Kjerstad

Skuespillere

Ingen forestillinger