Hedwig and the Angry Inch

Glamrockmusikalen som river ned murer!

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Glamrockmusikal
Spilletid: Ca. 1 time og 25 minutter, ingen pause
Passer for: Ungdom og voksne

Glamrockmusikalen som river ned murer!

Velkommen til åpningen av skandinaviaturnéen til Hedwig and the Angry Inch! I kveld får dere vite hvem denne mister sister ladyboyen er, og dere kommer aldri til å glemme det.

Det mangler ikke på glam, show og rock’n’ roll når queerdronningen Hedwig og bandet hennes entrer scenen og hennes kronglete livshistorie serveres rått.

Pressen skriver: 

"Regien er stram og forestillingen er full av nerve. Der Rønnings rolle har en veldig kraftig energi, et aktivt kroppsspråk og glamorøs og glitrende fremtoning ..."

BT

"De er knallsterke. Musikalsk holder forestillingen er drivende god standard fra glamrockens glanstid. (...) Historien er rørende. Vi lar oss henføre av artisten Hedwig og berøres av skjebnen hun formidler og valgene hun må ta." 

BA


Hedwig vokste opp som gutt i Øst-Berlin på 60- og 70-tallet og gjennomgikk en mislykket kjønnsskifteoperasjon for å få gifte seg og komme til USA. Nyskilt i en trailerpark i Kansas finner hun frem sine skyhøye hæler og danner sitt eget band, men hennes elsker, en ung, vakker Jesus-freak, stjeler låtene hennes og blir den rockestjernen hun alltid selv har drømt om å bli. Knalltøffe Hedwig lar seg imidlertid ikke knekke…

Glamockmusikalen om Hedwig har gått sin seiersgang på Broadway og filmversjonen er allerede en klassiker. En frekk og fantastisk feiring av kjærligheten og styrken som skal til for å bli et helt menneske.

DNS inntar denne gang Dovregubbens Hall under Grieghallen, åpner scene og bar og lar Hedwig rive ned murene.

Bandet er håndplukket fra Bergens rockemiljø:
Eirik Sandvik - gitar, vokal
Reidar Opdal - keyboards, vokal
Chris Holm - bass, vokal
Kim Åge Furuhaug - trommer, vokal

Premiere i Dovregubbens Hall, Grieghallen, 11. november.

Regissør Lisa Kent forelsket seg i Hedwig. Les intervjuet her!

 

Skuespillere

Ingen forestillinger