Fire begravelser og ett bryllup

Modig og morsomt teater om å bli sett og elsket.

 

Neste visninger

tir 05. des 20:00 Store Scene
Se alle visninger
Sjanger: Fortellerteater
Spilletid: Ca. 1 time og 35 minutter, ingen pause
Passer for: Ungdom og voksne

Modig og morsomt teater om å bli sett og elsket.

 

Fire begravelser og ett bryllup er en sterk forestilling, som man også faktisk blir glad av. Den handler om håp og om å komme seg inn på fast grunn og etterhvert bli i stand til å tilgi. Her er også en god porsjon galgenhumor og mange flotte låter. 

Morten Joachim har bakgrunn som musiker og er i dag teaterinstruktør, dramatiker og komponist. Han har hatt regi på nærmere 30 produksjoner på bl.a. Nationaltheatret, Hålogaland og Riksteatret, og har nå fått publikum over hele landet til å le og gråte over sin sterke historie.

Dette skriver pressen:
"En sterk og modig fortelling om trangen til å bli sett og elsket" Dagbladet (5)
"En hyllest til forsoningen (…) Det er sterke saker, og det kan være lurt å ha papirlommetørklær på lur." Varden (5)
"Nådeløst ærlig og usentimentalt (…) Leverer galgenhumor på skyhøyt nivå så publikum hyler av latter." TA (5)
"Dønn ærlig og akkurat passe utleverende (…) med humor gjennom hele forestillingen" Scenekunst.no
"Ei uvanleg sterk forteljing (…) Mantraet er at same kor mykje hjelp du får, (…) må du fikse livet ditt sjølv." Klassekampen

Etter å ha sett forestillingen skrev lærer Marianne Furumo på bloggen Den Daglige Dont: -Pleier du ikke å gå i teater, sier du? Gjør det! Morten Joachim ble født med heroinabstinenser og nå forteller han dønn ærlig om hvordan det er å vokse opp blant voksne som svikter og som ikke mestrer sine egne liv. Det er en rørende og overraskende morsom historie om menneskene han mistet til rusen og hvordan han etterhvert fant seg selv.

Store Scene 5. desember.

Skuespillere

  • Joachim, Morten

    Joachim, Morten

    Morten var med på å starte Teater Neuf på Chateau Neuf, UiO i 1995, og etablerte sammen med Ane Skumsvoll, Line Hofoss Holm og Jan Sælid Soria Laboratoria i 2009. Han har blant annet hatt regi på "Virginia og Julenissen", Hålogaland Teater (2012), "Skaff meg en synder", Teater Innlandet (2012), "Doktor Proktors prompepulver", Riksteatret (2013), samt skrevet manus til og regissert "Marispelet" ved Rjukanfossen (2013). Morten Joachim er kunstnerisk leder av det årlige Prøysenspelet ved Prøysenstua på Ringsaker. Fra januar 2019 tiltrer han stillingen som teatersjef ved Haugesund Teater.

Ingen forestillinger