DUS: «Game on – eller meningen med livet» med SiPT

The ultimate multiplayer game

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Ikke oppgitt
Spilletid: Ikke oppgitt
Passer for: Ikke oppgitt

The ultimate multiplayer game

Spytt i Panne Teater (SiPT) har valgt ut «Game on – eller meningen med livet» av Gine Cornelia Pedersen til årets DUS-festival:

Hva sa? Om vi har vært her lenge? Ja, en stund kan man si. Vi spiller til vi finner et svar. Sånn er det. Vi er glad dere kom. Snart finner vi kanskje svaret. Svaret på det vi lurer på alle sammen. Svaret på HVA sa du? Nettopp!
Hvorfor er vi her? Finnes det en mening med dette? Hva er det vi ser etter liksom? Og hvorfor leter vi i det hele tatt? N00b å ikke informere oss om disse tingene, men ok… Vi er tross alt de smarteste kidsa på denne siden av planeten, så greit.
SiPT er en teatergruppe drevet av og for barn og ungdom. Gruppen ble startet opp i 2015 av Johanne Eikehaug Adriansen (16 år), som også er primus motor i SiPT. Skuespillerne varierer fra stykke til stykke, og har til sammen mye erfaring fra mange oppsetninger rundt i Bergen.

DUS (Den unge scenen) er et landsdekkende initiativ for å styrke kvaliteten på ungdomsteater i Norge. Prosjektet er støttet av Norsk kulturfond og Norsk kulturråd og hele 15 partnere er med i prosjektet. DUS bestiller manus av dramatikere skreddersydd for ungdom, og ungdomsteatre velger ut hvilket stykke de vil arbeide med. Forestillingene fremføres på regionale festivaler annethvert år og de medvirkende er fra 13 til 19 år. www.dus.as

Ingen skuespillere

Ingen forestillinger