Den magiske skogen

Hva finnes i den magiske skogen? Fugler, insekter, larver, knopper og blader – og kanskje mer som vi ikke kan se?

Neste visninger

 • Ingen tider
Sjanger: Babyteater
Spilletid: ca. 30 minutter
Passer for: 0-3 år

Hva finnes i den magiske skogen? Fugler, insekter, larver, knopper og blader – og kanskje mer som vi ikke kan se?

Kompani 13 hadde stor suksess hos de minste med forestillingen "Treet" under Festspillene i 2016. Nå lager de en helt ny forestilling om alt det magiske som skjer i en skog.

Bli med inn i en fantastisk verden fylt med allslags skapninger, morsomme lyder og skiftende farger.  Figurer, former og forløp er skreddersydd for at de aller minste skal få en flott opplevelse. Forestillingen skaper nysgjerrighet og er en varm, trygg og inspirerende arena for utforskning. Supert for de små som er på teatret for første gang!

Forestillingen er uten ord, men med lydlandskap og musikk laget av den etablerte teaterkomponisten Tarjei Vatne.

Premiere på Lille Scene 5. september.

Skuespillere

 • Lullau, Jorunn

  Lullau, Jorunn

  Tidligere medvirket i:

  Jorunn Lullau har figurteaterutdanning fra Riksteatret og Hordaland teater, og har jobbet som skuespiller og figurspiller der i over 10 år. I 10 år etter det har hun vært tilknyttet Bergen Byspill. Hun har også jobbet for Riksteatret, Sogn og Fjordane Teater, Dukkenikkerne og Rikskonsertene. Jorunn Lullau hadde ettårig arbeidsstipend fra Statens Kunstnerstipend i 2013 og mottok Bergen Kommunes kulturstipend i 2013.

 • Holden, Jan

  Holden, Jan

  Tidligere medvirket i:

  Holden er en markant teaterkunstner i Bergen med mange års fartstid som både skuespiller, dukkefører, regissør og teknisk produsent og han ble høsten 2012 funnet kvalifisert og innvilget ansettelse i Skuespiller- og Dansealliansen. Han har også hatt toårig arbeidsstipend fra Statens kunstnerstipend. Jan Holden har vært fast tilknyttet scenekunstgruppen Dukkenikkerne inntil Jack Markussen flyttet, og driver nå Dukkenikkernes teaterverksted sammen med Marte Synnevåg.

Ingen forestillinger