Kjære dagbok

Fra innerst i sjelen til fremst på Store Scene. Det blir en morsom og rørende kveld når vanlige folk leser fra dagbøkene sine akkompagnert av tidsriktig musikk.

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Underholdning
Spilletid: Ca. 1 time og 15 minutter, ingen pause
Passer for: Alle aldre

Fra innerst i sjelen til fremst på Store Scene. Det blir en morsom og rørende kveld når vanlige folk leser fra dagbøkene sine akkompagnert av tidsriktig musikk.

Hei, jeg heter Mette. Jeg er 61 år. Jeg skal lese fra dagboken jeg skrev jeg da jeg var på språkreise i England i 1977. Lyset slukkes i salen. Publikum holder pusten med henne i det hun blar opp på første side. På veggen bak ser vi et bilde av Mette som 22-åring. I klassiske 70-tallsklær. Hva kommer nå? Hvem var hun da?

«Kjære Dagbok» er en kveld der helt vanlige folk leser fra dagbøkene sine. For kanskje aller første gang deler de sine innerste tanker med noen andre. Hvordan formulerte du deg da du var fjorten? Hvilke tanker gjorde du deg om verden? Hvilke hendelser fikk plass i dagboken?
 
Ane Skumsvoll er konferansier denne kvelden. Hun har skrevet dagbok siden hun var 7 år.
Kristian Berg Jåtten er musikalsk altmuligmann. Han skrev litt dagbok om en ponny da han var 12 år. Her det duket for mange slagere fra 70-80 og 90-tallet!
 
Vil du delta? Gå opp på loftet, ned i kjelleren, inn i boden og grav fram pappeskene med dagbøkene dine fra den gang da. Kanskje du skrev en sang da du var 15 år som fortjener et publikum? Har du et dikt? Et brev du aldri fikk sendt? Vi vil høre det! Ingen ting er for smått.
Du vil få hjelp til å finne utdrag og til fremførelsen på scenen.  Våre tidligere deltakere har vært nesten euforiske etter fremførelsen, så vi kan trygt anbefale å delta!

Send epost til dagbok@dns.no

Ingen skuespillere

Ingen forestillinger