Førjulsstund på DNS

Vi inviterer små og store opp på scenen hvor vi rigger oss til med puter og blir med på juleeventyr med bl.a. Prøysen og Lindgren.

Neste visninger

 • Ingen tider
Sjanger: Juleunderholdning for barn fra 3 - 8 år -
Spilletid: Ca. 1 time, ingen pause
Passer for: Anbefalt fra 3 - 8 år

Vi inviterer små og store opp på scenen hvor vi rigger oss til med puter og blir med på juleeventyr med bl.a. Prøysen og Lindgren.

Og selvsagt blir det koselige julesanger akkompagnert av trekkspilleren Åge Vaksdal.

I publikumsfoajeen er det salg av risengrynsgrøt. Grøtsalget starter alle dager 45 minutter før forestillingsstart. Til første forestilling på lørdag vil grøten bli servert i Vestibylen på grunn av annet arrangement. Til andre forestilling på lørdag vil grøten bli servert i Publikumsfoajeen som vanlig.

Billetter kr. 100,-

Skuespillere

 • Haaland, Agnete G.

  Haaland, Agnete G.

  Aktuell med: Tidligere medvirket i:

  Agnete Gullestad Haaland har siden 1. januar 2012 vært teatersjef på Den Nationale Scene. Som skuespiller har hun spilt i alt fra Anne Frank til Pippi Langstrømpe og Klatremus. Hun har gjort stor internasjonal suksess med sine monologer. Den kritikerroste monologen Florence Nightingale - kvinne i krig har vært spilt for over 100 000 mennesker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Færøyene, Spania, USA og Chile.

  Agnete høstet strålende kritikker som Nora i Et Dukkehjem på China National Theatre i Beijing. Hun har spilt store roller i en rekke TV-drama i NRK.

  Hun har vært mangeårig leder av Norsk Skuespillerforbund, og var frem til høsten 2012 president for den internasjonale skuespillerfederasjonen FIA.

 • Vaksdal, Åge

  Vaksdal, Åge

Ingen forestillinger