Direktøren for det hele

Absurd komedie av Lars von Trier. Spilles i Teaterkjelleren fra 16. august.

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Komedie
Spilletid: Ca. 1 time og 30 minutter, ingen pause
Passer for: Alle

Absurd komedie av Lars von Trier. Spilles i Teaterkjelleren fra 16. august.

Renspikket underholdning basert på Lars von Triers kultfilm med samme navn. Stykket er oversatt av Knut Nærum og er blitt sammenlignet med «The Office» og «Etaten» med Atle Antonsen. Her blir det massevis av absurde og pinlige situasjoner, treffsikre replikker, og gjenkjennelige karakterer fra arbeidslivet – og livet forøvrig.

Den absurde komedien har fått terningkast 5 i både VG, BT og BA, og blir kalt "vill og vanvittig" av Dag og Tid, og seriøst morsom av Klassekampen. Les mer om anmeldelsene her.

Vi blir kjent med en IT-bedrift i Bergen. Sjefen er så opptatt av å være godt likt at han dikter opp en direktør for det hele – en han viser til når upopulære beslutninger tas. Direktøren, som visstnok befinner seg i USA, har bare hatt epostkontakt med de ansatte. Når selskapet skal selges til danske eiere, vil de forhandle ansikt til ansikt med direktøren, og sjefen engasjerer derfor en skuespiller til rollen. Slik slipper han å bringe de dårlige nyhetene til de ansatte selv.  Skuespilleren, som ikke har fnugg av kunnskap om hva bedriften egentlig driver med, har høye ambisjoner. Det skaper ville tilstander blant de ansatte…

Dette er ledelsesutvikling på høyt nivå. Nyt et knippe av DNS’ morsomste skuespillere og lyden av kopimaskiner og 80-tallsslagere!

Premiere i Teaterkjelleren 12. mai 2016.

Priser

 
Ordinær: kr. 350
Barn til og med 14 år: kr. 150
Ungdom 15 – 25 år:  kr. 150
Student over 25 år:  kr. 150
Honnør: kr. 280
Gruppe over 15 personer: kr. 290

          

 

Skuespillere

Ingen forestillinger