Teaterfestivalen Mini Midi Maxi

Velkommen til Mini Midi Maxi 2015! Her presenterer Vestlandske Teatersenter årets forestillinger på DNS.

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Ikke oppgitt
Spilletid: varierer fra 50 til 70 minutter
Passer for: Ikke oppgitt

Velkommen til Mini Midi Maxi 2015! Her presenterer Vestlandske Teatersenter årets forestillinger på DNS.

Hamlet

Teater Jaguar (Sverige)

Tirsdag 10. november kl. 10.00 og 12.00 | Onsdag 11. november kl. 10.00

DNS Teaterkjelleren

Alder: 10+

Tid: 50 min

Regi: Lasse Beischer

Hamlets far er myrdet. Moren har giftet seg på nytt med hans onkel.
Kameratene glir bort fra ham, og Ofelia, som han elsker, forstår ham ikke. En veldig uheldig situasjon ...
Teater Jaguars Hamlet blir en illustrert klassiker fylt av kjærlighet og humor. Vi forflyttes 400 år tilbake, til et spennende familiedrama med mord, gal kjærlighet og en uventet plastpappa.

Teater Jaguars visjon er å lage meningsfullt teater med mottoet å ta unge tanker på alvor. Teater Jaguar byr på nyskreven dramatikk med et poetisk, musikalsk og lekent scenespråk.

 

The Shop of Little Horrors

Pickled Image i samarbeid med The North Wall (England)

Torsdag 12. november kl. 10.00 og 17.00 | Fredag 13. november kl. 10.00

DNS Teaterkjelleren

Alder: 12+

Tid: 70 min

Regi: Emma Williams

En mørk, morsom og skrudd forestilling om en støvete butikk i utkanten av ingensteds. Innehaver Albert Grimlake er besatt av dukker, spesielt buktalerdukker, som ligner forbausende mye på hans tidligere familiemedlemmer og kunder. Albert innser at han begynner å bli gammel, og han har ingen arvinger til å overta sitt dukkeimperium. Helt til Eric dukker opp. Han er ung, ivrig og han har sett alle Muppet-filmene flere ganger.

Pickled Image ble opprettet i 2000 og har siden spesialisert seg innen figurteater. Kompaniet høster stor internasjonal anerkjennelse og har vunnet utallige priser for sine mørke og humoristiske produksjoner.

Se teaser på YouTube: The Shop of Little Horrors

 

Malala - En pike med en bok

Teatret Møllen (Danmark)

Fredag 13. november kl. 12.00 og 17.00

DNS Lille scene

Alder: 12+

Tid: 60 min

Regi: Nikolaj Mineka

Et barn, en lærer, en bok, og en penn kan forandre verden. Malala er piken som ikke tar imot ordrer fra Taliban. Hun kjemper for kvinners rettigheter til å få en utdannelse. Malala har gjort seg fortjent til hele verdens beundring, til tross for sin unge alder. Hun er et av de helt alminnelige mennesker, som gjør noe helt ekstraordinært og etterlater resten av verden målløs.

Historien blir fortalt gjennom en kvinnelig forfatter som forundres og setter spørsmålstegn ved sitt eget,  og Vestens, syn på situasjonen i Pakistan, på samme tid som hun forteller historien om Malala.

Forestillingene til Teatret Møllen er kjent for sin karakteristiske visuelle estetikk og atmosfære, full av illusjoner, musikk, subtile komposisjoner, en uvanlig fortellerstil og interessante oppfatninger av samtiden. Alt dette for å skape et interessert og responderende publikum.

Ingen skuespillere

Ingen forestillinger