Servering og overnatting

Teaterkjellerens kafé
Hva med å treffes i vår koselige kafé i Teaterkjelleren? Her serveres et rikt utvalg av drikkevarer, og det er også mulig å forhåndbestille en liten matbit. Åpningstidene er mandag-fredag fra 18-22 og lørdag fra 17-23.30. Ta gjerne kontakt dersom dere er en gruppe som ønsker å benytte lokalet utenom åpningstidene også.
Her finner du meny og kontaktinformasjon: dnsteaterkjelleren.no/

Bestill drikke til pausen
Baren i Publikumsfoajeen i 2. etasje åpner 30 min. før forestilling på Store Scene. Her kan du også bestille drikke til pausen. Større grupper kan også ta kontakt på epost for forhåndsbestilling: teaterbaren@engengruppen.no eller les mer her dnsteaterkjelleren.no

Ut å spise?
Har du teaterbillett kan du besøke restauranten Pascal mat & vin på Scandic Neptun som tilbyr en egen to retters teatermeny til kr 375. De spanderer da bobler som aperitiff. Bestill på forhånd på neptun@scandichotels.com eller 55 306800

Showpakker
Scandic tilbyr våre gjester den beste og enkleste løsningen for et Bergensbesøk – forestilling og overnatting i én pakke.

Et steinkast unna teateret ligger hotellene Scandic Neptun og Scandic Byparken. Som publikum på DNS får man også alltid gode tilbud på mat og drikke hos Scandic.

Bestill på tlf: 06154 eller showpakker.no

Ingen forestillinger