Få smakebiter og lær om forestillingene

Kjøp forestillingsprogrammet
For å få enda bedre utbytte av forestillingene kan du kjøpe et forestillingsprogram på forhånd  – enten på billettkontoret eller hos en av våre teatervakter når du kommer til forestillingen. Foruten flotte forestillingsbilder, finner du her intervjuer og bakgrunnsstoff.

Bli med oss på Facebook
Følger du oss på facebook blir du godt kjent med teatret – både det som skjer på, og bak, scenen. Du kan også bli med i konkurranser – og vi blir glad for dine tilbakemeldinger på det du har opplevd!

Nyhetsbrev og SMS-tjeneste
Få unike tilbud og godt lesestoff ved å bli abonnent på nyhetsbrevet på dns.no eller facebook.com/teateret. Vi anbefaler også SMS-tjenesten! Send [dns] til 2077.

Video
Se videoer fra forestillinger og bak kulissene her.

Introduksjon før forestilling
Har du lyst å vite litt mer om handlingen og hvordan forestillingen ble til? Til forestillingene på Store Scene inviterer vi til en kort  introduksjon i Publikumsfoajeen (2. etasje) på enkelte dager før forestilling. Dette er  garantert en interessant inngang til  kveldens opplevelse. Datoene oppgis på programomtalene.

Samtale på scenekanten
Hva tenker skuespillerne om rollene og tematikken i stykket? Hvordan har de jobbet og hva har vært de største utfordringene? Bli kjent med de medvirkende i forestillingen, og still dem gjerne spørsmål når de møtes til samtale på scenekanten. Datoene oppgis på programomtalene.

Inspirasjonsmateriell til skoler og publikum forøvrig
Til noen av våre forestillinger utarbeides det inspirasjonsmateriell med videointervjuer, bakgrunnsartikler og ulike oppgaver. Disse finner du på:
www.teaterdialoger.no
(Kompendier fra forestillinger i 2016 og bakover ligger her)

 

 

Ingen forestillinger