Teatertjommi-Crew

Teatertjommi-Crew

Har du mange gode idéer? Vil du sette ditt preg på det store huset på toppen av Engen, og få unge til å åpne øynene for Den Nationale Scene? Hvorfor ikke bli med i vårt Teatertjommi-Crew!

Vi søker deg som er teaterinteressert – enten du går mye eller vil gå mer på teater –, som er kreativ og liker å skape engasjement. Kanskje er du glad i fotografering og design, sosiale medier eller liker å skrive. I Teatertjommi-crewet kan du bruke dine interesser til å videreutvikle DNS’ profil, og bidra til at teatret blir en arena også unge føler tilhørighet til. Det er en spennende måte å bygge nettverk på, i tillegg til at du opparbeider deg erfaringer du kan ta med deg inn i fremtiden.

Teatertjommi er DNS’ gratis fordelsprogram for unge mellom 18 og 30. Som Teatertjommi får du billetter til kun kr. 150 (kr. 190 på gjestespill og musikaler), og du kan melde deg inn her. Teatertjommi-crewet får blant annet ansvar for å rekruttere flere Teatertjommier, planlegge og gjennomføre arrangement, i tillegg til å oppdatere ulike kanaler i sosiale medier med relevante innlegg.

Det er fullt mulig å kombinere et engasjement i Tjommi-Crewet med studier eller arbeid.

Vil du sende inn søknad og CV, eller vite mer?

Kontakt oss på teatertjommi@dns.no

 
 

 

 

Ingen forestillinger