Priser, rabatter og gruppebestillinger

Fra og med forestillingene våre i 2018 har vi lagt om til nytt billettsystem i Venuepoint. Slik bestiller du billett på dns.no:

1.    Klikk "Kjøp" på forestillingen du vil se.
2.    Velg seter og pristype og legg billettene i handlekurven. Merk at noen pristyper krever fremvisning av legitimasjon på arena. 
3.    Velg forsendelsesalternativer. Vi anbefaler print@home, som er gratis.
4.    Logg inn hvis du allerede er kunde. Hvis du ikke er kunde, kan du enkelt registrere deg selv som ny DNS-kunde. Merk at DNS har overført kundenummer, navn, adresse og telefonnummer for kjøp i 2016 og 2017 til det nye billettsystemet. Tidligere billettkjøp og transaksjoner er ikke overført. Du vil derfor kunne få beskjed om at du allerede er registrert som kunde når du logger deg inn for første gang. Du må da be om å få tilsendt nytt passord på e-post for å komme inn på «Mitt teater», ved å klikke på «Har du glemt passordet?» på innloggingssiden.
5.    Klikk på ikonet for å få redusert pris som student, honnør, Obos-medlem, DNB-ansatt m.m. Har du DNS-kortet må du klikke på DNS-kortet i menyen på dns.no for å kjøpe til egne priser.
6.    Velg «Kjøp nå». Du blir videresendt til en ekstern betalingsside. Du kan betale med Visakort, Mastercard og Vipps.  All kommunikasjon foregår kryptert.
7.    Din ordrebekreftelse kan nå ses på skjermen, og du vil i løpet av få minutter motta en kvittering på e-post.

Du kan også kjøpe billetter på vårt billettkontor:

DNSs billettkontor finner du inn hovedinngangen på teateret.
Åpningstider:
Man - fre kl. 9 - 20, lørdag kl. 11 - 18
Telefon: 55 54 97 20
E-post: dns@dns.no

Priser
Billettprisene varierer fra scene til scene, fra forestilling til forestilling og i noen tilfeller også ut fra hvor du vil sitte i salen. Sjekk programmet for å få vite hva billetten koster til akkurat den forestillingen du ønsker å se.

Rabatter
Den Nationale Scene har gode rabattordninger for grupper, barn, ungdom, studenter, pensjonister, uføre og vernepliktige. I en billettkontroll må du kunne dokumentere at du har krav på rabatten ved å vise gyldig og relevant legitimasjon. For eksempel aldersbevis, studentbevis med gyldig semestermerke og foto, OBOS-kortet osv.

På DNS gjelder følgende: Barnebillett til og med 14 år. Ungdom: 15 – 25 år. Honnørbilletter fra og med 67 år.

DNS aksepterer ledsagerbevis, men dette må medbringes.

Du kan ikke benytte deg av flere rabatter samtidig.

Gruppebestilling
Teatrets salgsavdeling holder til i egne lokaler i Engen 20 (ved siden av Café Opera). Vi tilbyr opplegg for bedrifter og organisasjoner som ønsker å oppleve gleden over å gå sammen i teatret. Her drives også et utstrakt samarbeid med skolene i Bergen og omegn. Priser for grupper er som oftest oppgitt på de enkelte forestillinger. Sjekk programmet!

Hvis ikke din bedrift/organisasjon/skole allerede har en teaterkontakt, ring salgsavdelingen for å få nærmere informasjon om ordningen.
Telefon: 55 54 97 20
E-post: dns@dns.no

NB! Vil du ha gode plasser eller være sikret plass på spesielle dager for en gruppe besøkende, er det best å være tidlig ute med bestillingen.

Ingen forestillinger