Priser, rabatter og gruppebestillinger

Fra og med forestillingene våre i 2018 har vi lagt om til nytt billettsystem i Venuepoint.

SLIK BESTILLER DU BILLETT SOM ORDINÆR KUNDE

(Har du DNS-kort eller er Teatertjommi logger du inn her)

1.    Klikk "Kjøp" på forestillingen du vil se.

2.    Velg seter og pristype og legg billettene i handlekurven. Merk at noen pristyper krever fremvisning av legitimasjon på arena. 

3.    Velg forsendelsesalternativer. Vi anbefaler print@home, som er gratis.

4.    Logg inn hvis du allerede er kunde. Hvis du ikke er kunde, kan du enkelt registrere deg selv som ny DNS-kunde. Når du logger deg inn for første gang ber du helt enkelt om å få tilsendt nytt passord på e-post ved å klikke «Har du glemt passordet?». Innloggingssiden som du finner her

Vi gjør oppmerksom på at DNS har overført kundenummer, navn, adresse og telefonnummer for kjøp i 2016 og 2017 til det nye billettsystemet. (Tidligere billettkjøp og transaksjoner er ikke overført.) Du kan derfor få beskjed om at du allerede er registrert som kunde når du logger deg inn for første gang. Du får tilsendt nytt passord på e-post ved å klikke «Har du glemt passordet?» på innloggingssiden. 

5.    Klikk på ikonet for å få redusert pris som student, honnør, Obos-medlem, DNB-ansatt m.m. (Husk: Har du DNS-kortet finner du innlogging i menyen eller du kan gå inn her)

6.    Velg «Kjøp nå». Du blir videresendt til en ekstern betalingsside. Du kan betale med Visakort, Mastercard og Vipps. All kommunikasjon foregår kryptert.

7.    Din ordrebekreftelse kan nå ses på skjermen, og du vil i løpet av få minutter motta en kvittering på e-post.

Du kan også kjøpe billetter på vårt billettkontor:

DNSs billettkontor finner du inn hovedinngangen på teateret.

Åpningstider billettkontoret:

Man - fre kl. 9 - 20, lørdag 11 - 18
Telefon: 55 60 70 80
E-post: dns@dns.no

PRISER

Billettprisene varierer fra scene til scene, fra forestilling til forestilling og i noen tilfeller også ut fra hvor du vil sitte i salen. Sjekk programmet for å få vite hva billetten koster til akkurat den forestillingen du ønsker å se.

RABATTER

Den Nationale Scene har gode rabattordninger for grupper, barn, ungdom, studenter, pensjonister, uføre og vernepliktige. I en billettkontroll må du kunne dokumentere at du har krav på rabatten ved å vise gyldig og relevant legitimasjon. For eksempel aldersbevis, studentbevis med gyldig semestermerke og foto, OBOS-kortet osv.

På DNS gjelder følgende: Barnebillett til og med 14 år. Ungdom: 15 – 25 år. Honnørbilletter fra og med 67 år.

DNS aksepterer ledsagerbevis, men dette må medbringes.

Du kan ikke benytte deg av flere rabatter samtidig.

GRUPPEBESTILLING

Har du lyst til å glede delen over å gå i teateret med andre?

Vi skreddersyr opplegg for bedrifter, organisasjoner og større grupper. Ta kontakt med teatrets salgsavdeling, som holder til i egne lokaler i Engen 20 (ved siden av Café Opera). Vi driver også et utstrakt samarbeid med skolene i Bergen og omegn. Priser for grupper er som oftest oppgitt på de enkelte forestillinger. Sjekk programmet!

Hvis ikke din bedrift/organisasjon/skole allerede har en teaterkontakt, ring salgsavdelingen for å få nærmere informasjon om ordningen.

Telefon: 55 54 97 20
E-post: dns@dns.no

NB! Vil du ha gode plasser eller være sikret plass på spesielle dager for en gruppe besøkende, er det best å være tidlig ute med bestillingen.

Ingen forestillinger