Over Engen - leser nynorsk dramatikk

Nytt år, nye muligheter! Fredag 20. januar kl 21 smeller vi i gang 2017 med nok en Over Engen-kveld med LESNING av nynorsk dramatikk

Neste visninger

 • Ingen tider
Sjanger: Underholdning
Spilletid: Ca. 1 time og 30 minutter, ingen pause
Passer for: Ungdom og voksne

Nytt år, nye muligheter! Fredag 20. januar kl 21 smeller vi i gang 2017 med nok en Over Engen-kveld med LESNING av nynorsk dramatikk

Det vil blant annet bli lesning av det futuristiske og hysterisk morsomme stykket PERFEKTE BARN SYNG av Ingrid Weme Nilsen. Vi lover latter, moro, (br)øl og god stemning!

Billetter kr. 50 - velkommen!

Skuespillere

 • Mackenzie, Katrine Lunde

  Mackenzie, Katrine Lunde

  Katrine er utdannet sanger og sangpedagog. Siden debuten i 1994 har hun jobbet med musikkteater og teater i ulike former og sjangre. Hun har jobbet med musikkteater, teater og som konsertsanger. Katrine har vært tilknyttet Trøndelag teater, DNS, Hordaland teater, Sogn og Fjordane teater samt private teatre i Norge: Hun har også blant annet jobbet ved Theater an der Wien og ved Lyric Hammersmith, London. Hun har også produsert en egen forestilling i samarbeid med Teatergarasjen i Bergen. De senere år har hun blant annet spilt i "Snødronningen" (2012) av H. C. Andersen/Vidar Magnussen, "Kalenderpikene" (2013) av Tim Firth, her på DNS.

 • Waage, Irene

  Waage, Irene

  Irene Waage gikk ut fra KHiO, skuespillerutdanningen i 2005 og har jobbet ved Riksteatret, Rogaland Teater, Trøndelag Teater, Sogn og Fjordane Teater og Hordaland Teater. På Den Nationale Scene har hun medvirket i en rekke forestillinger. "Samson og Roberto" (2006) "Tiden er vårt hjem" (2007) "Kirsebærhaven" (2007) "Farlige forbindelser" (2008) "Les Misérables" (2009) "Kvinnene fra Troja" (2009) "Company" (2010) "Fanny og Alexander" (2012) for å nevne noen.

   

   

   

   

Ingen forestillinger