Glassmenasjeriet

Brutal og vakker klassiker om en familie i brytningstid.

Neste visninger

lør 16. des 18:00 Teaterkjelleren
man 18. des 19:30 Teaterkjelleren
tir 19. des 19:30 Teaterkjelleren
Se alle visninger
Sjanger: Drama
Spilletid: Ikke oppgitt
Passer for: Ungdom og voksne

Brutal og vakker klassiker om en familie i brytningstid.

Vi blir med tilbake til sydstatene i USA midt på 30-tallet. Her bor den unge Tom sammen med sin enslige mor og sin skjøre søster Laura. Faren forlot dem for mange år siden. Moren lever på drømmer og fantasier om hva livet var, og kanskje kan bli. Sarte Laura har forskanset seg i en vakker verden av glass. Og Tom rømmer fra virkeligheten på sitt vis. Alt er i ferd med å slå sprekker.

En dag blir en ung mann invitert til middag med familien. Alle tror han kan være løsningen på deres problemer, men det viser seg at ikke alt skal gå som planlagt. 

«Glassmenasjeriet» er gjennombruddet til en av Amerikas største dramatikere: Tennessee Williams. Han brukte nådeløst av sitt eget liv når han skrev, og dette stykket er hans mest selvbiografiske: Fortellingen blir drevet frem av dikterens poetiske nerve, dårlige samvittighet – og savn.

Premiere i Teaterkjelleren 16. desember.

Skuespillere

  • Olsen, Kim J.

    Olsen, Kim J.

    Aktuell med:
    Kim er en 30 år gammel mann fra Harstad. Han kommer rett fra Teaterhøgskolen i Oslo, hvor han spilte sin siste forestilling i juni 2017. Kim gleder seg veldig til å prøve seg på livet som skuespiller på DNS, hvor "Glassmenasjeriet" av Tennesse Williams blir hans debut som teaterskuespiller.

Ingen forestillinger