Over Engen: Cock

Når John tar en pause fra sin mannlige kjæreste, treffer han plutselig drømmekvinnen. Fylt av skyld og ubesluttsomhet bestemmer han seg for at det kun er én måte å rette opp i dette på...

Neste visninger

  • Ingen tider
Sjanger: Humor
Spilletid: ca. 1 time
Passer for: Ikke oppgitt

Når John tar en pause fra sin mannlige kjæreste, treffer han plutselig drømmekvinnen. Fylt av skyld og ubesluttsomhet bestemmer han seg for at det kun er én måte å rette opp i dette på...

Vårens første Over engen-kveld byr på en skarp og vittig studie i en manns seksualitet – og hjelpeløsheten som overmanner han når han står overfor et valg.

Sigmund Njøs Hovind, Kristian Berg Jåtten, Stine Robin Berg Hansen og Ane Skumsvoll kjemper om hverandres hjerter i dette dramaet – og tradisjonen tro blir det mye moro og salg av drikke underveis.

Over Engen er teatralske vorspiel som gir skuespillerne fritt spillerom til å prøve ut det de ellers ikke har anledning til. Etter et par intense prøveøkter inviteres gjestene denne kvelden inn til en lesning av en ny og spennende tekst.

«Cock» er skrevet av Mike Bartlett, og forestillingen var en hit i New York og London.

Aldersgrense 18 år.

Billetter: 50 kroner, 70 seter.

Servering på scenen mot kontant betaling - velbekomme!

 

 

Skuespillere

  • Jåtten, Kristian Berg

    Jåtten, Kristian Berg

    Kristian er utdannet ved The New York Conservatory for Dramatic Arts hvor han studerte skuespill for teater og film fra 2010 til 2013. I New York har han spilt Kirk i «Nine Kinds of Release»  (2011) , M i «Cock» (2013) av Mike Bartlett og spilt i «Bliss» (2014) av Francois Choinière med teaterkompaniet Moving Pictures Theater Company. Kristian har også medvirket i flere produksjoner ved Rogaland Teater. Våren 2010 spilte han Mowgli i «Jungelboken 2099», som også ble spilt sommeren 2011. I 2014 spilte han Robert i «The Black Rider» av Tom Waits. I 2015 spilte han Oskar i «La den rette komme inn». Kristian har også medvirket i Rogaland Teaters sommerteater på Hindal Gård de siste tre årene og spilt i «Snøhvit», «Hans og Grete» og «De Tre Musketerer». Kristian er også sanger og musiker og driver mye med musikk. For tiden spiller han i «En Julefortelling», som er hans første produksjon på DNS.

Ingen forestillinger