Førjulsstund på DNS

Vi inviterer små og store opp på scenen hvor vi rigger oss til med puter og blir med på juleeventyr med bl.a. Prøysen og Lindgren.

Neste visninger

 • Ingen tider
Sjanger: Juleunderholdning for barn fra 3 - 8 år -
Spilletid: Ca. 1 time, ingen pause
Passer for: Anbefalt fra 3 - 8 år

Vi inviterer små og store opp på scenen hvor vi rigger oss til med puter og blir med på juleeventyr med bl.a. Prøysen og Lindgren.

Og selvsagt blir det koselige julesanger akkompagnert av trekkspilleren Åge Vaksdal.

I publikumsfoajeen er det salg av risengrynsgrøt. Grøtsalget starter alle dager 45 minutter før forestillingsstart. Til første forestilling på lørdag vil grøten bli servert i Vestibylen på grunn av annet arrangement. Til andre forestilling på lørdag vil grøten bli servert i Publikumsfoajeen som vanlig.

Billetter kr. 100,-

Skuespillere

 • Skumsvoll, Ane

  Skumsvoll, Ane

  Ane er utdannet ved Arts Educational Schools i London (1998-2001) og ved Teaterhögskolen i Helsingfors (2001-2002). Hun debuterte som skuespiller i 2002 med det tysk-sveitsiske kompaniet PLASMA i Gessneralee teaterhus i Zürich som Lady Macbeth i "Macbeth". Hun har erfaring fra blant annet Trøndelag Teater, Akershus teater og en rekke frie grupper og scener. På DNS debuterte hun i 2012 som Chris i "Seinsommardansen", og har de senere år blant annet spilt hovedrollen  MEG i "Ingenting av meg", Emilia i "Othello" og Dronning Gertrude i "Hamlet". Ane er en av ildsjelene bak det skuespillerdrevne "Over Engen". Hun har også spilt i flere filmer og TV-serier, blant annet "Himmelblå", "Aber Bergen" og "Vegas", og har også erfaring som dramatiker, blant annet gjennom dramatiseringen av bøkene om "Doktor Proktor" for Riksteatret, Nationaltheatret og Oslo Nye teater og "Kvinner som bruker sin stemme" på DNS. Hun mottok statens kunstnerstipend i 2009, 2010 og 2011, "frilansprisen" i 2011, og ble i 2017 Nominert til "KOMIPRISEN" for "Beste kvinnelige komiker på scene".

 • Johnsen, Jon Ketil

  Johnsen, Jon Ketil

  Jon Ketil gikk ut fra Statens Teaterhøgskole i 1991 og debuterte på DNS samme år. Han ble kjent som Sivert i maratonoppsetningen av "Hellemyrsfolket" i 1992, og har siden spilt utallige sentrale roller på teatret, de siste årene bl.a. i "En Folkefiende" (2015), "Anne Pedersdotter" (2015) og "Underlandet" (2016). Jon Ketil har også medvirket i tv og på film, og gjestet Rogaland Teater med Harold Pinters "Vaktmesteren" i 2004. I fjor spilte han i den kritikerroste og intime oppsetningen av Pinters "Kjøkkenheisen" sammen med Karl Bomann-Larsen på Lille Scene. Her hadde han også regien på monologen "De magiske tankers år" (2015).

 • Agbota, Ameli Isungset

  Agbota, Ameli Isungset

  Ameli debuterte i "Løperjenten" på DNS høsten 2016, da hun var ferdig utdannet ved Statens Teaterhøgskole. Hun var også å se i "Førjulsstund på DNS" og hadde også en periode som Lille My i "Mummitroll i kulissene". Ameli spilte i tv-serien "Valkyrien" på NRK og i høst skal hun spille "Askepott" på Store Scene her på DNS.

 • Haaland, Agnete G.

  Haaland, Agnete G.

  Tidligere medvirket i:

  Agnete Gullestad Haaland har siden 1. januar 2012 vært teatersjef på Den Nationale Scene. Som skuespiller har hun spilt i alt fra Anne Frank til Pippi Langstrømpe og Klatremus. Hun har gjort stor internasjonal suksess med sine monologer. Den kritikerroste monologen Florence Nightingale - kvinne i krig har vært spilt for over 100 000 mennesker i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Færøyene, Spania, USA og Chile.

  Agnete høstet strålende kritikker som Nora i Et Dukkehjem på China National Theatre i Beijing. Hun har spilt store roller i en rekke TV-drama i NRK.

  Hun har vært mangeårig leder av Norsk Skuespillerforbund, og var frem til høsten 2012 president for den internasjonale skuespillerfederasjonen FIA.

 • Vaksdal, Åge

  Vaksdal, Åge

Ingen forestillinger