Sykkel-VM - slik kommer du deg på DNS

DNS blir som alle andre i Bergen sentrum påvirket av sykkel-VM i perioden 14. - 25. september. Her kan du lese hvordan du kommer deg på teateret i denne perioden.

Løypetraseene i Bergen vil være stengt for vanlig trafikk kl. 08.30-19.00. Et par dager har litt kortere stengetid. Bergen sentrum blir stengt for gjennomkjøring hele døgnet. DNS anbefaler derfor kollektivtransport inn til byen, enten at man kjører til eksempelvis de store sentrene og parkerer der for å ta buss/bane til byen, eller at man kjører kollektivt hele veien.
Kommer du med Bybanen, er siste holdeplass Nonneseter (ved Jernbanen). Returen går fra Bystasjonen.

Se for øvrig informasjon fra Skyss om kollektivtilbudet under VM her!

Må du kjøre bil og skal på teateret anbefaler vi deg å parkere i Klostergarasjen, som er det som vil være lettest tilgjengelig under sykkel-VM. Når det gjelder Bygarasjen må man kjøre inn før klokken 08:30 og ut etter klokken 19:00. City Park like ved DNS vil sannsynligvis være fyllt opp med turister som parkerer. I tillegg kommer man seg ikke inn fra nedre del av Markeveien.
Her kan du se kart over de berørte områdene!
Les mer om trafikkaviklingen her!

Det er ikke mulig å kjøre i løypene eller krysse med bil i stengetiden. Gående og syklende kan krysse løypene på egne punkt, stort sett der det er gangfelt. Vakter vil sluse folk over når det er trygt. Festplassen er stengt på grunn av at det er målområde og tribune.

Vi anbefaler publikum å beregne ekstra god tid når man skal på teateret under sykkel-VM.

Vel møtt på DNS!

Ingen forestillinger