Priser, rabatter og gruppebestillinger

DNSs billettkontor finner du inn hovedinngangen på teateret.
Åpningstider:
Man - fre kl. 9 - 20, lørdag kl. 11 - 18
Telefon: 55 54 97 20
E-post: dns@dns.no

Priser
Billettprisene varierer fra scene til scene, fra forestilling til forestilling og i noen tilfeller også ut fra hvor du vil sitte i salen. Sjekk programmet for å få vite hva billetten koster til akkurat den forestillingen du ønsker å se.

Rabatter
Den Nationale Scene har gode rabattordninger for grupper, barn, ungdom, studenter, pensjonister, uføre og vernepliktige. I en billettkontroll må du kunne dokumentere at du har krav på rabatten ved å vise gyldig og relevant legitimasjon. For eksempel aldersbevis, studentbevis med gyldig semestermerke og foto, OBOS-kortet osv.

På DNS gjelder følgende: Barnebillett til og med 14 år. Ungdom: 15 – 25 år. Studenter over 25 år. Honnørbilletter fra og med 67 år.

DNS aksepterer ledsagerbevis, men dette må medbringes.

Du kan ikke benytte deg av flere rabatter samtidig.

Gruppebestilling
Teatrets salgsavdeling holder til i egne lokaler i Engen 20 (ved siden av Café Opera). Vi tilbyr opplegg for bedrifter og organisasjoner som ønsker å oppleve gleden over å gå sammen i teatret. Her drives også et utstrakt samarbeid med skolene i Bergen og omegn. Priser for grupper er som oftest oppgitt på de enkelte forestillinger. Sjekk programmet!

Hvis ikke din bedrift/organisasjon/skole allerede har en teaterkontakt, ring salgsavdelingen for å få nærmere informasjon om ordningen.
Telefon: 55 54 97 20
E-post: dns@dns.no

NB! Vil du ha gode plasser eller være sikret plass på spesielle dager for en gruppe besøkende, er det best å være tidlig ute med bestillingen.

Ingen forestillinger